A Kék ételek Segítenek A Fogyásban

Videó: A Kék ételek Segítenek A Fogyásban

Videó: A Kék ételek Segítenek A Fogyásban
Videó: 10 LEGJOBB GYÜMÖLCS FOGYÁSHOZ - Ezeket edd ZSÍRÉGETÉSHEZ: 2024, Március
A Kék ételek Segítenek A Fogyásban
A Kék ételek Segítenek A Fogyásban
Anonim

A színek kivételes erővel bírnak. A különböző színezés más energiát ad az elfogyasztott ételeknek. A kék ételek miatt fogyunk.

A fogyás elősegítésén túl a kék ételeknek, például a szőlőnek, az áfonyának, a szedernek, az aszalt szilva, a kék paradicsomnak és a tövisnek számos egészségügyi előnye van. Erős antiszeptikus hatásuk van.

Kék ragyogású ételek: spárga, gomba, kékes bőrű burgonya, kék-zöld alga, izsóp fűszerek, szegfűszeg, kamilla, majoranna, háromszínű ibolya, borágóvirág, cikória virág.

Más kék étel a sörélesztő, többszörösen telítetlen növényi olaj és néhány fehér hal. Mindannyian segítenek magas láz és hasmenés esetén, mivel összehúzó hatásuk van.

Ajánlott viszketés, fejfájás, görcsök, kanyaró, gyulladás, álmatlanság, torokproblémák és viszketés esetén. Hatásuk a torokban a legerősebb. Ezt azzal magyarázzák, hogy a kék az ezen a helyen található ötödik csakra színe.

A kék ételek nyugalmat, nyugalmat és nyugalmat hoznak. Hűsítő hatásúak és megmenthetnek az izgalomtól. Erőteljes fellépésük miatt azonban nem szabad túlzásba vinni őket, mivel depresszióhoz vezethetnek.

Aszalt szilva
Aszalt szilva

Az Egyesült Királyságban végzett kísérlet azt mutatja, hogy a kék étel kevésbé étvágygerjesztő, mint a másik. A kísérlet során a résztvevők megkapták kedvenc ételüket, amelyet azonban előre kékre festettek.

Miután megkóstolták, beismerték, hogy nem volt annyira étvágygerjesztő, bár ízlett.

A tudósok szerint az ember tudatalatti szinten kerüli a kék ételeket. Az emberi tudat általában valami nem annyira ízletes, sőt elrontott dologhoz társítja őket.

Érdekes megjegyezni, hogy egyesek szerint a kék tányérokban való étkezés a súly elleni küzdelemben is segít. Ha csökkenteni szeretné étvágyát, fogadjon kék szalvétákra, abroszokra és tányérokra. Kerülje őket, ha rossz gyereke van.

Ajánlott: