Fehérje Turmixok és Fogyás

Videó: Fehérje Turmixok és Fogyás

Videó: Fehérje Turmixok és Fogyás
Videó: Hogyan fogyasszuk a fehérjét - tejjel vagy vízzel? 💪 | GymBeam | Fitness Academy 2024, Március
Fehérje Turmixok és Fogyás
Fehérje Turmixok és Fogyás
Anonim

A fehérje fontos tápanyag a fogyás. Az elegendő fehérje megszerzése felgyorsíthatja az anyagcserét, csökkentheti az étvágyat és elősegíti a zsírvesztést izomvesztés nélkül.

Ha fehérjetartalmú étrendre törekszik, használja fehérje turmixok. Kimutatták, hogy segítenek a fogyásban. Itt van, amit tudnia kell róluk és hogyan befolyásolják a súlyt.

A fehérje turmixok fehérjeporból és vízből készült italok. Egyéb összetevőket gyakran adnak hozzá. A turmixok kényelmesen kiegészítik az étrendet, bár a legtöbb ember nélkülük is elegendő fehérjét kaphat.

Vásárolhat fehérjeport, és maga oldhatja fel, valamint kész folyadékot is kaphat fehérje turmixok.

A piacon a legnépszerűbb fehérjék közé tartozik a tejsavó, amely tejtermékeken alapul és tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, a növényi szója pedig az összes esszenciális aminosavat és a szója izoflavonjait. Más gyakori a kender, a rizs, a borsó. Egyes márkák különböző fehérjék keverékét tartalmazzák, amelyek kiegészítik egymást.

Fehérje turmixok a fogyáshoz két fő módon csökkentheti az éhséget és az étvágyat. Mindenekelőtt növelik az étvágyat csökkentő hormonok szintjét, ugyanakkor csökkentik a ghrelin - az éhség hormon - szintjét. Másodszor, a fehérje segít abban, hogy hosszabb ideig jóllakjon, ami kevesebbet eszik és csökkenti a testzsírt.

A súlycsökkenés megrendül
A súlycsökkenés megrendül

A túlzott bevitel többlet kalóriához vezethet. Egy tanulmány megállapította, hogy a rázások 20–80 g fehérjével 50–65% -kal csökkentik az éhségérzetet. Ha fogyni próbál, 20 g rázás elegendő az éhség csökkentésére. Kezdje napi egy rázással.

A fehérje remeg növelheti az anyagcserét, ami segít egy kicsit több kalória elégetésében minden nap. Az energiát asszimilációjukhoz és anyagcseréjükhöz használják. Ezenkívül segítenek abban, hogy olyan izmokat építsenek fel, amelyek több kalóriát égetnek el.

A napi fehérjebevitel növelése elősegítheti a zsírvesztést, különösen a hasi területről.

A fogyókúrás étrend gyakran izomvesztéshez vezet, ami lelassíthatja az anyagcserét és előfeltétele lehet a fogyás visszatérésének. Ha ez idő alatt fogyaszt fehérje turmixok, ezek segíthetnek megakadályozni ezeket a hatásokat.

Az extra fehérje segíthet minimalizálni a súlycsökkenés után újra megszerzett súlyt.

Ajánlott: