Könnyű Jóga A Karok Meghúzására

Tartalomjegyzék:

Videó: Könnyű Jóga A Karok Meghúzására

Videó: Könnyű Jóga A Karok Meghúzására
Videó: Hatha jóga flow Czikével 2024, Március
Könnyű Jóga A Karok Meghúzására
Könnyű Jóga A Karok Meghúzására
Anonim

Szeretnél szép és feszes kezet fitnesz nélkül? Könnyű! Nem kell keményen dolgoznia az edzőteremben. A jóga gyakorlása számos előnnyel jár a mentális és fizikai jólét szempontjából. A speciális jógagyakorlatok segítenek meghúzni a karját, széppé és nőiesebbé tenni őket.

Háromból álló készletet kínálunk Önnek jóga gyakorlatok a karok meghúzására.

Deszka

A Plank egy valóban univerzális és funkcionális gyakorlat, amely az egész testet erősíti. A csuklóra helyezett deszka nemcsak a hasat és a mag egyéb izmait, hanem a karokat is tökéletesen erősíti. Álljon négykézlábra, tegye a kezét a szőnyegre vállszélességre, a lábát pedig a medence szélességére.

Egyenesítse ki a lábát, és nyújtsa testét nyaktól talpig. A hasat kihúzzák, a csuklók a váll alatt fekszenek a szőnyegen. A gerinc mindkét irányban meghosszabbodik - a sarokkal háttal és a padlóig, a fejjel előre. Ügyeljen arra, hogy a fej ne essen vagy emelkedjen, a tekintetet egyértelműen előre kell irányítani. Ez óriási karfeszítő gyakorlat.

Adho Mukha Shwanasana (lefelé néző kutya pozíció)

Jóga gyakorlat szoros kezek számára
Jóga gyakorlat szoros kezek számára

Kezdésként álljon Dog Down helyzetbe: álljon a szőnyeg elejére (a lábak csípő szélességűek, egymással párhuzamosak, a lábujjaknak előre kell nézniük. Vállszélesség vagy kissé szélesebb).

Próbáljon meg néhány lépést hátrálni, és próbálja meg leválasztani a lábát a szőnyegről. Próbáljon egyenesen tartani a hátát is! Álljon szilárdan, és emelje fel az egyik lábát, mintha a hosszanti elváláshoz nyújtaná. Tartsa ezt a helyzetet körülbelül 5 lélegzetvételig, és változtassa meg a lábát.

Urdhva Mukha Shwanasana (felfelé mutató kutya)

Álljon négykézlábra, tegye a kezét a padlóra a szőnyeg szélessége köré, és mozgassa kissé előre a testét. A cél az, hogy a kezedre koncentrálj. A medence le van engedve (próbálja a csípőt a padlóhoz nyomni), a tenyér éppen a váll alatt van, amelyet nyugodtan tart. A mellkas nyitott, előre és kissé felfelé nyúlik. Az áll is fel van húzva és kissé előre (ne döntse hátra a fejét). Az sok könnyű jóga a kezeknekamitől szépek és feszesek lesznek.

Ajánlott: