Oxigénkezelés - Lényeg és Előnyök

Tartalomjegyzék:

Videó: Oxigénkezelés - Lényeg és Előnyök

Videó: Oxigénkezelés - Lényeg és Előnyök
Videó: The Long-Term Oxygen Treatment Trial 2024, Március
Oxigénkezelés - Lényeg és Előnyök
Oxigénkezelés - Lényeg és Előnyök
Anonim

Az oxigénkezelést oxigénes vízzel végezzük. Úgy gondolják, hogy ez minden betegség univerzális kezelése. Egyszerűsége és hozzáférhetősége azonban a gyógyszerészeket és az orvosokat elrejti az igazságot.

Az oxigénes víz fő funkciói négy:

- Csökkenti a szabad gyököket, - megöli a kórokozó flórát;

- elősegíti az atom oxigén képződését, amely szükséges a villamos energia cellák közötti átviteléhez;

- És legfőképpen - lelassítja az öregedési folyamatot, amely a legtöbb elmélet szerint a szénhidrogének "elégetésére" redukálódik, amely oxigént és deutériumot / "nehéz vizet" tartalmaz, amelynek 2/3-át az ember a bőrén keresztül felszívja.

Hogyan kell használni az oxigénes vizet

Külső használat:

Oxigénes vízkezelés
Oxigénes vízkezelés

Az oxigénes vizet borogatás formájában, bármilyen fájdalmas helyen dörzsölve, Parkinson-kórban a bőrfelületre kenve, szklerózis multiplexben alkalmazhatjuk. Készítsen oldatot 1-2 tk. 3% -os oxigéntartalmú víz és 50 ml víz oldata, az oldat koncentrációjának további növelésével 3% -ig.

A szájüreg problémái esetén alkalmazzon 1 tk oldatot. 3% - oxigénes víz és 50 ml víz.

Bőrbetegségekben, mint például ekcéma, pikkelysömör és mások. nemcsak 3% oxigénezett vizet (hígítatlanul) használnak, hanem 15-25-33% oxigénes vizet is. Megvásárolható vegyi reagens-üzletekben. A kiütést naponta 1-2 alkalommal alkalmazzák, amíg teljesen eltűnik.

Gomba, szemölcsök és egyéb kiütések jelenlétében 3% H2O2 oldatot alkalmaznak az egész testen, több napig. Teljesen eltűnnek.

Bármilyen sebfertőzés, gennyes folyamat, kopás stb. az ilyen oxigénes víz elősegíti a gyorsabb gyógyulást.

Sekély sebek, vágások, repedések, bőrbetegségek esetén a timsó jó fertőtlenítőszer. Alkalmazása azonban sokkal hatékonyabb lehet oxigénes vízzel kombinálva. Erre a célra timsó 10% -os oldatában 1 tk. 3% oxigénes víz. Ez a megoldás csodálatos eszköz bármilyen trofikus fekély, különféle jellegű bőrkiütés, nyirokgyulladásos sebes felületek kezelésére.

Migrén
Migrén

Belső bevitel:

Naponta 3 alkalommal vegyen be egy csepp oxigénes vizet 2-3 evőkanálra. vízzel 30 perccel étkezés előtt, vagy 1,5-2 órával étkezés után. Minden nap egy cseppet adunk hozzá, amíg a tizedik napon el nem éri a 10 cseppet. Ezután tartson szünetet 2-3 napig, majd kezdje el egyenesen 10 cseppel, 2-3 naponta szünetet tartva. Súlyos betegség esetén ne szakítsa félbe.

Gyermekek számára az ajánlott bevitel: az 5 éves kor alatti gyermekek 1-2 cseppet adhatnak 2 evőkanál vízre; 5-10 éves korig - 2-5 csepp; 10-14 éves korig - 5-8 csepp egyszerre; étkezés előtt 30 perccel vagy utána 1,5-2 órával.

Influenza, megfázás, fejfájás a Parkinson-kórban, sclerosis multiplex, a nasopharynx betegségei - arcüreggyulladás, a frontális üregek gyulladása, zaj a fejben és még sok más. orrán és fülén keresztül történő használatra ajánlott. Oxigénes víz csepp az orrba 10-15 csepp / evőkanál víz arányban. Egy egész pipettát csepegtetnek először az egyik orrlyukba, majd a másikba.

Úgy gondolják, hogy ha olyan eszközt hoznak létre, amely meghatározza az atomi oxigén optimális szintjét a szövetekben, az egészségessé teszi az embert. Ha pedig automatikusan fenntartják, akkor az összes gyógyszer és farmakológia 90% -a felesleges lesz.

Ajánlott: