Jóga Kontra Csúzli

Videó: Jóga Kontra Csúzli

Videó: Jóga Kontra Csúzli
Videó: Supa Strikas | Controlo de Bola | S01 E13 | Animados de FUTEBOL em Português! 2024, Március
Jóga Kontra Csúzli
Jóga Kontra Csúzli
Anonim

A jógik által végzett egyes pózok és gyakorlatok segítségével megszabadulhat a derék körüli felesleges zsírtól, amelyet parittya néven ismerünk. A harcos helyzete ebből a szempontból nagyon hasznos.

Álljon széles lábakkal. Forgassa el a jobb lábát kilencven fokkal, és emelje fel karjait vállmagasságig. Hajlítsa a jobb térdét 90 fokos szögben úgy, hogy az a bal lábának borja felett legyen.

Fordítsa jobbra a fejét. Vegyen egy mély lélegzetet, és tízszer lélegezzen ki. Ismételje meg ugyanezt, változtassa meg a lábát, és ennek megfelelően fordítsa a fejét balra.

A Háromszög testtartása is segíti a hevederek eltűnését. Emelje fel karját vállmagasságra, tenyérrel lefelé. Forgassa el a jobb lábat kilencven fokkal.

Jóga kontra csúzli
Jóga kontra csúzli

Lassan hajoljon meg, és ujjaival vagy tenyerével érintse meg a jobb láb mögött lévő padlót. Ekkor emelje fel a bal kezét. Tartsa egyensúlyát, és ne hajoljon előre.

Vegyen tíz mély lélegzetet és kilégzést, lassan álljon fel és ismételje meg a bal lábat. A lejtők nagyon hatékonyan távolítják el a felesleges zsírt a problémás területen.

Üljön le és keresztezze a lábát. Mozdítsa a jobb karját a lehető legnagyobb mértékben oldalra, és hajoljon meg. A combjának hozzá kell érnie a padlóhoz, de a fenekét nem szabad felemelni.

Emelje fel a bal karját a levegőben, és nyújtsa ki a törzsét. Belégzéskor bal kezünket az ég felé nyújtjuk, kilégzéskor csökkentjük a feszültséget.

Tíz mély lélegzetvétel és kilégzés után ismételje meg ugyanezt a bal kéznél. Egy másik gyakorlat megköveteli, hogy keresztbe tett lábbal ülj a földön.

Helyezze a bal tenyerét a jobb térdére, és tegye a jobb kezét a háta mögé, és támaszkodjon a földre. Forgassa a törzsét. Próbáld meg minél jobban megcsavarni a tested.

Vegyen tíz mély lélegzetet és kilégzést. Ismételje meg a jobb kezét. Ezek a gyakorlatok nemcsak megformálják a sziluettjét, hanem hasznosak a hát és a belső szervek számára is. Ne feledje, hogy a jógában a mozgások simák és lassúak. Ne felejtsen el mélyet lélegezni.

Ajánlott: