Kéthetes Méregtelenítő Fogyókúra

Tartalomjegyzék:

Videó: Kéthetes Méregtelenítő Fogyókúra

Videó: Kéthetes Méregtelenítő Fogyókúra
Videó: Az összes méregtelenítő kúra átverés, ilyen baromsághoz soha nem adnám a nevem! - mondja dr. Zacher 2024, Március
Kéthetes Méregtelenítő Fogyókúra
Kéthetes Méregtelenítő Fogyókúra
Anonim

A test méregtelenítő menüje egyre népszerűbb a szebbik nemek körében, mivel nemcsak a fogyásban, de a test tisztításában is segít, ami a bőr és a haj állapotának javítását, a narancsbőr csökkentését és az egészség egyszerűen erősítését jelenti.

Nem szükséges külön felkészíteni a testét méregtelenítés - Csak válasszon hét napot, és tartson be különleges étrendet. Ezután ismételje meg a programot a jobb eredmények érdekében.

A káros anyagok mellett méregtelenítő programok a jótékony anyagokat is eltávolítják a szervezetből, ezért nem szabad, hogy elragadják őket. Elég ezt a tisztítási rendszert évente kétszer végrehajtani.

A méregtelenítő program alkalmazásának legjobb ideje kora ősszel vagy kora tavasszal. Szakértők szerint ebben az időszakban a szervezet tolerálja az étrend változását.

Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a méregtelenítést leginkább a pihenőidő alatt vagy csendes munkarend szerint lehet elvégezni: ha nagyon fáradt vagy a munkában, akkor nem szabad arra kényszeríteni a testet, hogy csak alacsony kalóriatartalmú ételeket fogyasszon.

Méregtelenítő menü

Méregtelenítő fogyás
Méregtelenítő fogyás

Igyon minden reggel egy pohár meleg vizet ébredés után. Ez a szabály minden naptól ugyanaz méregtelenítő fogyókúra.

15-20 perc múlva kezdheti a reggelit. Ha a cél nem csak a test tisztítása, hanem a fogyás is, akkor adjon hozzá reszelt gyömbért (fél teáskanál) és egy kevés citromlevet a vízbe.

Első nap

A tisztító program első napján csak folyadékot lehet inni. Felveheti az étrendbe csak teákat, vizet és gyümölcsleveket. Ezen a napon ajánlott 4 pohár gyümölcslevet inni. Fontos, hogy a lé frissen préselt legyen: lehet narancs-, alma-, ananász-, körte- vagy grapefruitlé.

A vizsgált folyadék mennyiségének nincs korlátja. Ha azonban hajlamos a puffadásra, akkor ügyeljen arra, hogy a teljes mennyiség ne haladja meg a 2 litert.

Második nap

Méregtelenítő a test tisztítására
Méregtelenítő a test tisztítására

A második napon a teák, gyümölcslevek és víz mellett gyümölcsöt kell adnia étrendjéhez. Ezek lehetnek őszibarack, dinnye, szilva vagy mások. Válaszd azokat, akiket a legjobban szeretsz. Az egyetlen dolog, amit nem ehet, a banán és a szőlő.

Harmadik nap

Ezen a napon zöldségeket kell hozzáadni az étrendhez: paradicsom, saláta, uborka stb. Felhívjuk figyelmét, hogy zöldséget nem szabad főzni. Ha friss zöldségsalátát szeretne készíteni, használhat egy kis olívaolajat.

Negyedik nap

Negyedik napja a kéthetes méregtelenítési rend főtt rizs hozzáadása az étrendhez. Ezen a napon főtt zöldségeket is fogyaszthat. Vagyis a rizzsel készült zöldségek lehetősége pontosan az, amire szüksége van.

Ötödik nap

Fogyás rendje
Fogyás rendje

A méregtelenítés ötödik napján sovány húst adhat a már elfogyasztott termékekhez: pulyka, csirke vagy marhahús. Forralhatja a húst vagy megsütheti a sütőben.

Hatodik nap

A hatodik napon hozzá kell adnia az étrendhez zabpehely, hüvelyesek vagy hajdina, valamint tejtermékeket. Készítse el étrendjét gabonafélékkel reggelire, hússal és zöldséggel ebédre, túróval vacsorára. A délutáni reggeli ötleteként gyümölcsöket és savanyú tejtermékeket fogyaszthat.

Hetedik nap

Ne adjon hozzá új termékeket a méregtelenítés hetedik napján. Csak kövessen egy újabb étkezési napot a már használtakkal.

A hetedik nap után kezdje újra a diétát még egy hétig. Amikor vége lesz, vigyázzon, ne rohanjon olyan termékekbe, amelyek nem tartalmaznak semmilyen hasznos anyagot a testének - sütemények, alkohol, finomított ételek.

Így, anélkül, hogy sok kellemetlenséget érezne, méregteleníti testét, és felkészíti a kiegyensúlyozott és egészséges étrendre.

Ajánlott: