Népi Gyógyszer A Magas Koleszterinszint Ellen

Videó: Népi Gyógyszer A Magas Koleszterinszint Ellen

Videó: Népi Gyógyszer A Magas Koleszterinszint Ellen
Videó: Magas vérnyomás ellen 6 megoldás 2024, Március
Népi Gyógyszer A Magas Koleszterinszint Ellen
Népi Gyógyszer A Magas Koleszterinszint Ellen
Anonim

Magas koleszterin olyan betegség, amelyben a vér koleszterinszintje meghaladja a normális vagy az ajánlott szintet. A koleszterin egy komplex szerves vegyület, amely természetes módon fordul elő a testben, és epesavak, D-vitamin, valamint a szervezet normális működéséhez szükséges hormonok számának előállítására szolgál.

Amikor a szervezetben túlzott mennyiségű koleszterin keletkezik, lepedéket rakhatnak le az artériák belső bélésére, ami számos szívkoszorúér-betegséghez vezet.

Néhány jó és egyszerű dolog magas koleszterinszintű betegek az alábbiakban felsorolhatjuk. Ezek az ajánlások nagyon jól ismert étrendi életmódbeli változások, amelyek rendkívül fontosak.

Zöld tea a magas koleszterinszint ellen
Zöld tea a magas koleszterinszint ellen

Zöld tea - Klinikai vizsgálatok szerint a zöld tea hozzájárul a jó koleszterinszint növeléséhez és az összkoleszterinszint csökkentéséhez. A zöld tea rendszeres fogyasztása körülbelül 40% -kal segíti a koleszterinszint csökkentését. Hasznos a vérnyomás stabilizálására, az erek tágítására, a véráramlás javítására és a lipidszekréció fokozására is. A zöld tea kiválóan helyettesíti a rendszeres koffeintartalmú italokat, és erősen ajánlott ital magas koleszterinszintű emberek számára.

Almák - A Kaliforniai Egyetemen egy tanulmány kimutatta, hogy napi legalább két alma elfogyasztása csökkenti a koleszterin oxidációját, ami hatékonyan lassítja a plakk felhalmozódását az artériákban. Egy nagy finn tanulmány azt is kimutatta, hogy az almában (és hagymában) található flavonoidok jelentősen csökkenthetik a koszorúér-halálozás kockázatát. Az alma fenolokat tartalmaz, amelyek csökkentik a rossz koleszterinszintet és növelik a jó szintjét.

Hagyma - A hagymalé hatékony eszköz a magas koleszterinszint csökkentésére. Ismert, hogy a vér természetes tisztítójaként működik, és felelős a keringési rendszer zavartalan működéséért. Kezeli az álmatlanságot is, amelyről kiderült, hogy a magas koleszterinszint közvetett oka. Egészségesen tartja a szívet és emeli a jó koleszterin szintjét.

Koriander a magas koleszterinszint ellen
Koriander a magas koleszterinszint ellen

Koriander - A koriander magjai a legjobb módszerek a káros anyagok megelőzésére magas koleszterinszintnek való kitettség. Egészségesen tartja a szívet, és nagyszerű vízhajtó. Ily módon elősegíti a vese működésének javítását. Rendszeresen igyon koriander keveréket vízben, és hamarosan élvezheti a hatást.

Fokhagyma - Naponta csak egy gerezd fokhagyma elegendő a vér koleszterinszintjének 15% -os csökkentéséhez. Ez is segít megelőzni az artériák megkeményedését a magas koleszterinszint miatt. Kezeli és stabilizálja a vérnyomást.

Chili - A csípős paprika a zsírok lebontásáról ismert, amelyek a koleszterin képződésének eredményei. Segítenek eltávolítani a felesleges koleszterint, még mielőtt esélye lenne felépülni az artériákban, és biztosítja a megfelelő vérkeringést.

A fenti természetes gyógymódok mindegyike biztonságos és kényelmes, még a következőkre is alkalmas magas koleszterin terhesség alatt, mivel megakadályozzák a vérbe való kiválasztódását.

Ajánlott: