Hasznos Reggeli Szokások

Tartalomjegyzék:

Videó: Hasznos Reggeli Szokások

Videó: Hasznos Reggeli Szokások
Videó: 7 REGGELI SZOKÁS, ami tönkreteszi a napodat - QUICKIE 2024, Március
Hasznos Reggeli Szokások
Hasznos Reggeli Szokások
Anonim

Az alább felsorolt reggeli szokások jelentik a jó hangulat kulcsát a nap folyamán. Ezen felül elősegítik a megjelenést, az egészséget és a boldogságot.

Igyon egy pohár vizet

A szakértők azt javasolják, hogy ébredés után igyon meg egy pohár vizet, mert éjszaka a test sok folyadékot veszített. Kívánt esetben adhat hozzá egy kis citromlevet, amely segít a szervezetnek megszabadulni a méreganyagoktól.

Zaskuka
Zaskuka

Reggelizni

A reggeli az, amely energiát ad nekünk egész napra. A táplálkozási szakemberek azt javasolják, hogy a napot zabpehellyel kezdjék. Ez a reggeli anti-stressz hatású, és nagyon hasznos azok számára, akik állandó szorongástól vagy melankóliától szenvednek. A zabpehely nagy mennyiségű vitamint tartalmaz, amelyek jót tesznek az idegrendszernek. A nap megkezdéséhez más megfelelő étel az alma és az ananász.

Mossa le arcát langyos vízzel

A langyos víz felfrissíti az arcot, összehúzza a pórusokat és javítja a vérkeringést.

Arc tisztítás
Arc tisztítás

Hallgassa meg a bioritmusokat

A test a saját óráján él - tehát másképp érzékeljük a különböző eljárásokat. Például reggel kötelező az UV-védelemmel ellátott nappali krémet használni, mert akkor a bőr aktiválja az endokrin mirigyeket, ami azt jelenti, hogy akkor a leginkább sérülékeny a külső tényezőkre, míg az anticellulit krémeket jobb használni a este a vérkeringés serkentésére.

Tisztítsa meg a bőrt

Felébredni
Felébredni

Sokan úgy gondolják, hogy a bőrt csak este kell tisztítani, de ez nem igaz. A bőrünk piszkosul is alszik a nedvességtől, a rostoktól és a felhalmozódott elhalt sejtektől, ami idő előtti "öregedéshez" vezethet.

Kelj fel az ébresztőórával

Ha Ön azok közé tartozik, akik szeretnek aludni a riasztás megszólaltatása után, akkor tudnia kell, hogy ezekben a percekben az alvás gyenge, szorongó és hatástalan.

Más szavakkal - így nem pihen, hanem lustálkodik - ez kellemetlen napkezdethez vezet. Tehát kelj fel az ébresztőóra első csengetésével. Ezt a szokást meg kell szoknia, de idővel megtanul korán és gyorsan felkelni.

Ajánlott: