Amit Soha Nem Szabadna Tennünk Első Randin

Videó: Amit Soha Nem Szabadna Tennünk Első Randin

Videó: Amit Soha Nem Szabadna Tennünk Első Randin
Videó: Ezt NE CSINÁLD az első randin! | Egy lány VÁLASZOL a fiúk randis bakijaira 2024, Március
Amit Soha Nem Szabadna Tennünk Első Randin
Amit Soha Nem Szabadna Tennünk Első Randin
Anonim

Néhány hiba tönkretenné az első találkozást egy szinte idegen emberrel. A szakértők határozottan állítják, hogy kerülni kell bizonyos dolgokat, ha el akar menni a következő találkozóra.

Ne vigyük túlzásba alkohollal

Például 1-2 pohár bor az első randin a szokásos mennyiség. Határozottan nem szabad részegítenie, és még akkor is, ha ragaszkodik az alkoholhoz, annak, akivel randevúzol, már az első randin sem kell megértenie.

Mutassa meg, hogy Ön irányít, és nem szabad megfeledkeznie arról, hogy fontos, hogy az elméje tiszta és tiszta maradjon.

Ne dohányozzon

Dohányzó
Dohányzó

Ha az este végén meg akar csókolni, ne gyújtson cigarettát. Végül is a legtöbb ember számára a cigarettafüst meglehetősen kellemetlen, és az első csók nem lesz a legjobbak között.

Ezenkívül az első randevún az idő nagy részét a beszélgetőpartnerével kell töltenie, ahelyett, hogy kicsempészne és dohányozna, ha bent van.

Ne késs

A megbeszélt idő nagy késése szintén nem tesz jó benyomást az első találkozóra. Ez azt mutatja, hogy vagy szervezetlen vagy, vagy nem nagyon érdekli az a személy, akivel találkozol.

Ne beszélje meg a problémáit

Az első találkozáskor találkoznia kell az ellened álló személlyel. Ez a folyamat kölcsönös, és ahogy megosztasz valamit magadról, úgy neki is ezt kellene tennie. Még nem mentél el valakit, aki a legapróbb részletekig megvitatta a problémáidat.

Ezért bármi is történik a mindennapi életben, tegye félre, és figyeljen beszélgetőtársára.

Flörtölni
Flörtölni

Ne beszéljen a házasságról és a gyermekekről

Nem szabad elfelejteni, hogy olyan emberrel mentél ki, akit alig ismersz. Ezért kerülni kell az olyan komoly és megnyerő témákat, mint a házasság és a gyermekek. Ha siet, a másik fél túlságosan rögeszmésnek találhatja, és gyorsan visszahúzódhat tőled.

Ne beszélje meg a számlát az étteremben

Bármelyik is kifizeti a számlát az étteremben, az első dolog, amit az első találkozáskor meg kell vitatnia, az árak. Így merkantilis és kicsinyes leszel.

Ajánlott: