Három Gyakorlat Narancsbőr Ellen

Videó: Három Gyakorlat Narancsbőr Ellen

Videó: Három Gyakorlat Narancsbőr Ellen
Videó: Dr. Berg: A legjobb gyakorlat narancsbőr ellen 2024, Március
Három Gyakorlat Narancsbőr Ellen
Három Gyakorlat Narancsbőr Ellen
Anonim

A narancshéj elleni küzdelem nehéz, és ahhoz, hogy bármilyen hatása is legyen, valóban következetesnek kell lenned. Három gyakorlatot kínálunk Önnek, amelyekkel megszabadulhat a narancsbőrtől, különösen, ha egészséges étrenddel, anticellulit masszázsokkal, több víz fogyasztásával kombinálja őket.

- Az első gyakorlathoz a padlón kell feküdnie, térdre hajlított lábbal és a medence szélességéig, a lábaddal a földön.

A kezek a testhez simultak, tenyér a padló felé néz. Kezdje megemelni a medencét, és emelés után próbálja megfogni - ha lehetséges, 20 másodpercnél tovább. Ezután lazítsa meg a medencét a kiindulási helyzetben ehhez a gyakorlathoz. Tegyen 15 ismétlést.

Cellulit
Cellulit

- Tegyen 10 támadást mindkét lábán. Így működik - álljon fel egyenesen, a lábai olyan szélesek, mint a medence. Mozgassa a jobb lábát előre, a cél egy derékszög kialakítása, a bal láb térde pedig a padlón nyugszik.

Térjen vissza a kiindulási helyzetbe és ismételje meg. Miután elsajátította a gyakorlatot, elkezdheti terhelni magát súlyokkal a kezében. De előtte mindenképpen ügyeljen rá. Ha ez túl nehéznek bizonyul az Ön számára, csak nyomja tovább és halogassa a súlyokat.

- Az utolsó gyakorlat egy kicsit bonyolultabb, és közismert nevén bolgár guggolás. Szüksége van egy székre, esetleg egy kanapéra. Álljon háttal a kanapénak, egy lépéssel előtte, terítse szét a lábát a medence szélességéig.

Feladatok
Feladatok

Támassza a bal láb lábujjait a kanapéra. Addig kezdjen guggolni, amíg a medencéje a jobb térdével egy vonalba nem esik. Ebben a mozgásban a bal térdet a padló felé kell irányítani. Végezzen el néhány ismétlést, majd kezdje el a gyakorlatot a másik lábával.

Egy későbbi szakaszban elkezdheti használni a karok súlyát a gyakorlat során - így ez jobb hatással lesz az alakjára.

Ne felejtsük el, hogy függetlenül attól, hogy melyik gyakorlatot végzi, nem szabad hirtelen mozdulatokat végrehajtania - simán és lassan végezze őket, nehogy megsérüljön.

Ajánlott: