Tippek A Kéz Egyszerű Szőrtelenítéséhez

Videó: Tippek A Kéz Egyszerű Szőrtelenítéséhez

Videó: Tippek A Kéz Egyszerű Szőrtelenítéséhez
Videó: Zero Waste tippek a Konyhába! | ZW sorozat #1 2024, Március
Tippek A Kéz Egyszerű Szőrtelenítéséhez
Tippek A Kéz Egyszerű Szőrtelenítéséhez
Anonim

Ha a 80-as években hajeltávolítás és a szőrtelenítés egyáltalán nem volt annyira napirenden, ma sokan komoly időt töltünk azzal.

Hajeltávolítás megtehető úgy, hogy viaszt maszkkal, epilátorral vagy csipesszel kopasztják a hajat, de borotva is használható.

A kezek hajának borotválása nem ajánlott, különösen azok számára, akik kissé szőrösebbek. Mivel a rendszeres borotválkozás eredménye nem ismeretlen. A csipesszel történő szőrtelenítés természetesen sokáig tartana, ha nem Ön az az áldott típusú ember, akinek mindkét kezén 10 szőke szőrszál van.

A legmegfelelőbb lehetőség a viaszmaszk és az epilátor marad. Természetesen ők is a legjobb eredményt adják. De itt jön a kérdés, hogyan lehet ezt magad csinálni szőrtelenítés a kezeken könnyebb és fájdalommentes?

Könnyű szőrtelenítés
Könnyű szőrtelenítés

Az első tanácsom az, hogy mindig meleg zuhany után azonnal távolítsd el a hajad. Így a pórusok kitágulnak és a szőrszálak könnyebben kijönnek. A másik, ami megkönnyíti a szőrtelenítést, a hámlás.

Hámozza meg a kezét megfelelő kesztyűvel vagy speciális súrolóval. Így, ha az előző epilálás során vannak bőr alatti szőrszálak, akkor felszabadítja őket, és bőre puha lesz.

A következő tipp az, hogy a szőrtelenítés során mindig vegyük figyelembe a haj irányát. Ha kaotikus irányban epilál, akkor fennáll annak a veszélye, hogy eltörik a szőrszálak, és új szubkután megjelenést okozhat.

Most, hogy megtette az egyszerű és minőségi szőrtelenítés minden lépését, itt az ideje, hogy megemlítse a szőrtelenítés utáni bőrápolást. Ne feledje, hogy a bőr különösen viaszmaszk után is érzékeny marad, ezért nem javasoljuk az erős illatú és a végtelen tartalmú testápoló krémek használatát.

Hajeltávolítás
Hajeltávolítás

Vigyen természetes olajat a kezére: olívaolajat, kókuszolajat, mandulaolajat stb. Javasoljuk, hogy az epilálás után ne tegye ki magát napfénynek, mert az egész kezét megfestheti.

Még mindig sok van módszerek a kéz egyszerű szőrtelenítésére mint például a fotoepiláció és a lézeres szőrtelenítés.

Ha betartja a fenti sorokban szereplő összes tippet, garantálom, hogy a kezei sokáig gyengédek és kellemes tapintásúak lesznek.

Ajánlott: