Tippek Egy Pincér Első Randijához

Videó: Tippek Egy Pincér Első Randijához

Videó: Tippek Egy Pincér Első Randijához
Videó: 12 tipp a tökéletes ❤️ ELSŐ RANDIHOZ ❤️ | Lakatos Levente 2024, Március
Tippek Egy Pincér Első Randijához
Tippek Egy Pincér Első Randijához
Anonim

A Glamour amerikai magazin előtt egy pincér néhány éves tapasztalata és megfigyelései alapján adott néhány utasítást a tökéletes első találkozáshoz.

A legtöbben egy étteremben rendezik meg első találkozásaikat, így a csaposok és a pincérek a tökéletes első találkozás egyik legjobb ismerőjévé válnak.

A pincér gyakran figyelte a találkozókat az elejétől a végéig, és úgy véli, hogy néhány tipp jelentősen javíthatja a két idegen közötti légkört.

1. Jobb megosztani a számlát - a pincér szerint elképesztő gesztus, amikor egy férfi kezeli a hölgyet, akivel randizik, de még mindig nem kényszerítik.

Flörtölni
Flörtölni

Ez igaz az ellenkező esetben is - ha a férfi elvárja, hogy a nő megfizesse a teljes számlát.

A számla kifizetése rendkívül kényes pillanat az első időpontban, ezért a hívás során figyelnie kell a jelekre, amelyek arra utalnak, hogy egy férfi megsértődne-e, ha nem hajlandó megfizetni a teljes számlát.

Ha nem veszi észre az ilyen jeleket, jobb, ha kifizeti a vacsora részét.

2. Ne rendeljen a párja helyett - az amerikai pincér elmondta a Glamournak, hogy többször előfordult vele, hogy a nő ételt rendelt a férfinak, még ismeretlenül is. Ez nagyon kellemetlen helyzetet teremt, amely kudarcot vall az ülésen.

Flörtölni
Flörtölni

3. A hölgyek vigyázzanak a ruhák és szoknyák hosszára - a pincér szerint az első randin egy nő számára a legkellemetlenebb pillanatokat a nem megfelelő hosszúságú ruhák és szoknyák okozták. Ezért jó elgondolkodni azon, hogy mit fogsz viselni, ha elmész első randira.

4. Ne ragaszkodjon a beszélgetéshez - az amerikai szerint a beszélgetésnek olyan kell lennie, mint a szex - mindkét félnek részt kell vennie. Adja meg tehát az illetőnek az ellened szóló szót, és találjon egy olyan témát, amely mindkettőtök számára érdekes.

5. Ne rendeljen vörösbort és sárgarépát - a pincér észrevette, hogy a vörösbor és a sárgarépa az az étel, amely a legtöbb foltot hagyja a fogakon, ezért kerülni kell őket.

Ajánlott: