Cserélje Ki Az Unalmas Fitneszet Keleti Táncokra

Videó: Cserélje Ki Az Unalmas Fitneszet Keleti Táncokra

Videó: Cserélje Ki Az Unalmas Fitneszet Keleti Táncokra
Videó: Ez itt a kérdés - Miben rejlik jövőnk fenntarthatósága? (2021.11.30.) 2024, Március
Cserélje Ki Az Unalmas Fitneszet Keleti Táncokra
Cserélje Ki Az Unalmas Fitneszet Keleti Táncokra
Anonim

Néha az ergométer pedálozása és a súlyzók harapása lehet a legunalmasabb dolog a világon.

Tehát miért nem cserélheti le az edzőteremben az izzadást Keleti tánc?

Paradicsom a női test számára. A mozgásokat a comb és a csípő végzi, de a mellkas és a hasizmok is aktívan részt vesznek.

Az intenzív mozgások kegyetlen zsírégetõk. Számos izomcsoport dolgozik kör- és derékmozgásokban.

Nemcsak az alsó törzs esetében hasznosak keleti táncok. A karok és vállak kecses mozdulataiban ezeknek a részeknek az izmai is működnek.

A keleti táncok vélhetően az ókori Egyiptomból származnak. Úgy gondolják, hogy ez annak köszönhető, hogy a 14. századból származó sír régészeti feltárásakor felfedezték a táncosok csodálatos pózokban készült rajzait, a ma ismertekhez hasonlóan.

Кючек
Кючек

Azonban még mindig vitatott, hogy melyik a keleti táncok hazája, mivel ezeket a Közel-Keleten, a Földközi-tengeren és Afrikában is gyakorolták.

Ezek másik előnye táncok!! Valójában korábban a nők megtanultak táncmozdulatokat, hogy felkészüljenek a könnyebb születésre. Tánc közben a hasizmok megfeszülnek, és így egy boldog napra edzenek.

Megtanulni a bonyodalmakat keleti táncok ez azonban nem olyan egyszerű. Az órákat kínáló klubok és iskolák már nemcsak Szófia fővárosában, hanem nagyobb városokban is megnyitották kapuit.

DVD-k is eladóak. És oktatóanyagokat vagy videókat is letölthet az internetről.

A mester elsajátítása keleti táncok, amellett, hogy vékony a dereka, otthon is boldoggá teszi a párját. Tudod, mennyire tetszik a férfiaknak a kyuchekin …

Ajánlott: