A Legújabb őrület: Fitnesz Sztriptíz

Videó: A Legújabb őrület: Fitnesz Sztriptíz

Videó: A Legújabb őrület: Fitnesz Sztriptíz
Videó: EGY PROFI TESTÉPÍTŐ NAPJA 2.RÉSZ / DAY IN THE LIFE PART 2 /IFBB PRO BODYBUILDER 2024, Március
A Legújabb őrület: Fitnesz Sztriptíz
A Legújabb őrület: Fitnesz Sztriptíz
Anonim

A modern edzőtermekben az egész világon az aerobik, a callanetika, a jóga és más típusú edzések mellett a fitnesz sztriptíz egyre népszerűbb. Vagy a rúdtánc megkönnyítésére.

A pilon egy fémrúd, amely körül intenzív mozdulatokkal, különböző sebességű és amplitúdójú spirálokkal táncolnak. Talán sokan nem fognak pozitívan reagálni az új sportra. De sok lány és nő, akik már gyakorolják, azt állítják, hogy „Viszlát!” Szégyenlősségükre és félénkségükre fokozták önértékelésüket és önbecsülésüket, ráadásul fogytak.

Ne gondold, hogy a fitnesz sztriptíz az edzőteremben a pilon körüli vetkőzéssel jár. Nem. Más kérdés, hogy a rúdtánc tanfolyam után nem akarja-e ténylegesen alkalmazni egy éjszakai bárban.

A legújabb őrület: fitnesz sztriptíz
A legújabb őrület: fitnesz sztriptíz

Az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Franciaországban, Angliában már vannak speciális iskolák a rúdtánc oktatására.

Az első ilyen iskolát egy sztriptíztáncos nyitotta meg, teljesen meggyőződve arról, hogy ez a tánc nemcsak a férfiak örömére szolgál, hanem egy olyan sport is, amely hasznos lehet a túlsúly elleni küzdelemben. Aztán sok lány és nő meggyőződött erről.

A rúdtánc erősíti az izmokat, mert a fémrúd közelében végzett gyakorlatok kitartást és jó fizikai felkészültséget igényelnek.

Mielőtt folytatná a tényleges edzést, minden leckének az izmok, az inak és a test egészének felmelegedésével kell kezdődnie.

A rúdtánc műanyagai nemcsak a test fejlődését teszik lehetővé, hanem növelik az érzékiséget, a szexualitást, a plaszticitást és a rugalmasságot.

Meg kell jegyezni, hogy a fitnesz sztriptíznek ugyanúgy vannak hátrányai, mint az összes sportnak. Az első ilyen hátrány a zúzódás, mivel a kezdők megszerzik a pilon végét. A második hátrány a bőrkeményedés megjelenése a tenyéren, mivel a fő terhelés rájuk esik. Ezért az oktatók az első órákon ujjatlan kesztyű használatát javasolják a tenyér súrlódásának csökkentése érdekében.

A rúdtánc hozzájárulhat a nemi élet sokszínűségéhez is. A forró táncokat értékelni fogja partnere.

Ajánlott: