A Kémiai Hámlasztás Több évvel Fiatalít

Videó: A Kémiai Hámlasztás Több évvel Fiatalít

Videó: A Kémiai Hámlasztás Több évvel Fiatalít
Videó: KÉMIAI HÁMLASZTÁS ÉRTHETŐEN | Hogy helyesen és tudatosan hámlassz! 2024, Március
A Kémiai Hámlasztás Több évvel Fiatalít
A Kémiai Hámlasztás Több évvel Fiatalít
Anonim

Bőrünk megjelenése egyértelműen megmutatja, mikor telnek az évek, de bár nem tudunk küzdeni az életkor felhalmozódása ellen, fiatalabbá tehetjük a bőrünket, mint amilyen valójában.

Kémiai peeling a legmegfelelőbb eljárás a bőr állapotának teljes megújítására. Ez a bőrgyógyászok által az egyik legszélesebb körben alkalmazott eljárás, mivel nem olyan drága, mint a kozmetikai sebészet.

Ez a fajta peeling egy nem műtéti manipuláció, amelynek során a bőr felszíni rétegeit különféle savakkal távolítják el. A cél egy teljesen új epidermisz létrehozása.

A fiatalítás mellett a kémiai hámlasztást más bőrproblémák esetén is alkalmazzák. Hatékonyan működik szemölcsök, pattanások, pattanás hegek és pigmentáció esetén.

Csak nyáron nem szabad ezt az eljárást elvégezni, mivel a nap nagyon erős, és a bőr nem elég erős egy eljárás után ahhoz, hogy ellenálljon a melegebb hőmérsékleteknek.

Kémiai peeling
Kémiai peeling

Az egész eljárás 15 és 20 perc között tart, és végül egy fényvédő termék felhordásával kell végződnie, amelyet néhány nappal az eljárás után kell alkalmazni.

Az eljárás során a kezelt terület enyhe égését és felmelegedését érezheti, de mélyebb hámozással a kellemetlen érzés erősebb. A bőrgyógyászok azt mondják, hogy az egyes betegeknél a fájdalom érzése eltérő.

Megfiatalodás
Megfiatalodás

Miután befejezte a fényvédő termék használatát, nem szükséges speciális kozmetikumokat vásárolni kémiai hámozás után. Használhat olyan termékeket, amelyeket korábban használt.

Mély hámlás esetén fontos, hogy legalább 3 napig otthon maradjon, és távol tartsa magát az ablakokat behatoló ultraibolya fénytől, amíg a bőre helyre nem áll.

Ajánlott: