A Meddőség Kezelésének Alternatív Módszerei

Tartalomjegyzék:

Videó: A Meddőség Kezelésének Alternatív Módszerei

Videó: A Meddőség Kezelésének Alternatív Módszerei
Videó: Meddőség - és alternatív módok a meddőség kezelésére 2024, Március
A Meddőség Kezelésének Alternatív Módszerei
A Meddőség Kezelésének Alternatív Módszerei
Anonim

Számos alternatív módszer létezik a meddőség orvosi beavatkozás nélküli kezelésére. Számos módon javíthatja a teherbe esés esélyeit. Készíthet például ciklusdiagramokat, megváltoztathatja életmódját vagy étrendjét, vagy beveheti a megfelelő vitaminokat.

Ha úgy döntött, hogy a teherbeesés reményében javítani kezd az egészségén, akkor itt adunk néhány tippet a termékenység növelésére.

Gondolatterápiák a test számára

A gondolatterápia a mentális egészségünk és a testünk egészsége közötti kapcsolatra utal. A jóga, az akupunktúra, a biofeedback, a meditáció, az irányított képek, az ima, a CBT, a csoportterápia, a hipnózis, a kifejező írás, a művészeti terápiák és a nevetés segíthet a meddőség kezelésében. Ezzel kapcsolatban részletesebben érdeklődhet.

Baba a családban
Baba a családban

Növelje termékenységét a rossz szokások feladásával. Kérdezd meg magadtól - későn alszom?

Ha későn éjszakázik, nem alszik eleget. És ez árt a termékenységének. Néhány tanulmány összefüggést talált a rossz alvási szokások és a szabálytalan menstruáció között. A meddőség tünete lehet. Egy kis tanulmány azt is kimutatta, hogy az éjszakai műszakban dolgozó ápolók körében nőtt a vetélések száma.

A rossz alvási szokások súlyproblémákhoz vezethetnek mind a férfiak, mind a nők körében. Ha valamivel meghaladja vagy meghaladja az egészséges súlytartományt, termékenységi problémákhoz vezethet.

A kezelés módjai - Az emberek sokféle okból későn maradnak. Értse meg, miért szeretne a végéig maradni - ez segíthet a szokás legyőzésében.

Az álmatlanság viszont a depresszió jele lehet. A fent említett mentális terápiák segítenek csökkenteni a stresszt. A két tipp kombinációja a kívánt csodához vezethet. A legfontosabb csak az, hogy higgadt és kiegyensúlyozott legyen, valamint készen áll arra, ami előttünk áll.

Ajánlott: