A Csillagjegyek Kos Hírességei

Tartalomjegyzék:

Videó: A Csillagjegyek Kos Hírességei

Videó: A Csillagjegyek Kos Hírességei
Videó: A KOS SZEMÉLYISÉG - Csillagjegyek 1.rész 2024, Március
A Csillagjegyek Kos Hírességei
A Csillagjegyek Kos Hírességei
Anonim

A csillagjegy csillagjai Kos kitűnik erős akaratukkal, energiájukkal és pozitivizmusukkal. Nem maradhatnak észrevétlenek, csak kitűnnek a tömegből. Őszinte, jó szándékú és könnyen megbocsátható, mindenki számára tökéletes barát.

Lássunk néhány inspirálót csillagok az állatöv jel Kos.

Ronaldinho

1980. április 23-án született, brazil futballista. Bátor, pokolian makacs és fegyelmezett, minden tulajdonság egy igazi Kosot jellemez. Az állatöv jelében rejlő győzni akarás és elszántság valóban hozzájárult ahhoz, hogy a Barcelona futballistájaként világhírnevet szerezzen.

Robert Downey jr

1965. április 4-én született, amerikai színész, producer, énekes és zenész. Mint minden férfi, Kos és Robert Downey Jr. is kitűnik eredetiségükkel. Kitartó és mindig hű marad önmagához. A háta mögött eltöltött évek és tapasztalatok ellenére sem veszíti el fényességét, őrületét és eredetiségét.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon

1976. március 22-én született, amerikai színésznő és producer. Ő is Kos nő. A színésznő kimeríthetetlen energiájáról és optimizmusáról ismert. Mindig mosolygós és aktív, egy pillanatra sem állja meg céljainak elérését. Gazdag szakmai folytatása ellenére Reese soha nem hanyagolja el a családot, a gyerekeket és a barátokat. Igaz Kosként időt és energiát talál arra, hogy elválaszthatatlan legyen tőlük.

Eddie Murphy

Született 1961. április 3-án, amerikai humorista. A pozitív, kötetlen Eddie Murphy a mozi egyik legkedveltebb pozitív és szórakoztató karaktere. Bárhol is jelenik meg, Eddie Murphy mindent megvilágít karizmájával. Még mindig között van híres csillagjegyek Kos!

Sarah-Jessica Parker

1965. március 25-én született, amerikai színésznő és producer. Sarah-Jessica Parker színésznő a Kos állatöv tipikus képviselője. Bátorsága, természetes bája, és segített abban, hogy divatikon legyen, és példa legyen a nők millióinak szerte a világon.

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker

Sir Elton John

1947. március 25-én született, énekes, dalszerző és zongorista. Nem kell bemutatni ezt a nagyszerű zenészt. Sir Elton Hercules John a showbiznisz élő legendája, akinek sokoldalú tehetsége fényes nyomot hagyott a világ színpadán. Csillagos sorsú rendkívüli művész. A Kos nem mulaszthatja el azt a kimeríthetetlen energiát és optimizmust, amellyel Sir Elton Hercules John valóban szédítő sikert tudott elérni, maximalizálva mindazt, amit a természet adott neki.

Ajánlott: