A Boldogság Megakadályozza A Fogyást

Videó: A Boldogság Megakadályozza A Fogyást

Videó: A Boldogság Megakadályozza A Fogyást
Videó: A legjobb fogyasztó módszer ! Pamkutya 2024, Március
A Boldogság Megakadályozza A Fogyást
A Boldogság Megakadályozza A Fogyást
Anonim

A boldogság nagyszerű a szív számára, de nem a plusz kilók legjobb barátja. A közelmúltban japán kutatók azt találták, hogy azok az emberek, akik nem élik át olyan gyakran az eufórikus örömteli érzelmeket, de inkább pesszimisták, gyengébbek vagy könnyebben formálódnak.

A kutatás annak érdekében történt, hogy megállapítsák a kapcsolatot a partnerrel való kapcsolat által érzett elégedettség és az alakra gyakorolt hatás között.

Természetesen ezek az eredmények egyáltalán nem ösztönözhetnek minket a negativizmusra. Ellenkezőleg. Sokféleképpen megtarthatja a kívánt súlyt, és ugyanakkor boldog lehet a kedvesével.

Az ágygyakorlatok és a takaró alatt végzett sport nem az egyetlen megoldás … Az USA-ban, Pennsylvania államban végzett tanulmány kimutatta, hogy azok a nők, akik párjukkal edzenek az edzőteremben, sokkal többet fogynak, mint azok, akik egyedül járnak.

"Egyesek azt mondanák, hogy nincs romantikusabb, mint egy szerelmes pár együtt sportolni. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a feromonok felszabadulnak az izzadságból "- mondta Paddy Hawksworth brit oktató.

A boldogság megakadályozza a fogyást
A boldogság megakadályozza a fogyást

A fogyás a pároddal természetesen nem az edzőteremben történhet. A tánc a fogyás remek módja is. A táncóra előfeltétele a társával töltött nagyszerű estének.

Sok mindent megtehet együtt, a kérdés az, hogy tetszik a tevékenység, és érdekes legyen mindkettőtök számára. Kerékpározás, tenisz, sziklamászás - a lista végtelen.

Megfelelő megoldás például a jó időben történő futás. Még akkor is, ha nem tartja be a közös sebességet - időközönként futhat -, először az intenzitásával, majd a partnerével fut, majd a sebességével még jobb hatást gyakorol a zsírégetés szempontjából, mindenképpen fitnesz oktatók.

Ajánlott: