Coco Nem Tervezi Emilia Kirakását

Videó: Coco Nem Tervezi Emilia Kirakását

Videó: Coco Nem Tervezi Emilia Kirakását
Videó: [Russian version] Coco – Remember Me (Lullaby) (cover by Kari) 2024, Március
Coco Nem Tervezi Emilia Kirakását
Coco Nem Tervezi Emilia Kirakását
Anonim

Koko Dinev üzletembernek nem áll szándékában elhagyni Emilia népdalénekest, akivel gyermekük van. A közelmúltban olyan pletykák terjedtek, hogy a kettő végre elvált.

Az a pletyka, hogy az üzletember kissé élesebben mutatta ki érzelmeit az énekesnővel szemben, és ennek a ténynek köszönhető az orrplasztikai műtéte is.

Valójában Emilia könnyebben megsérült egy balesetben, amely enyhe orrkorrekciót igényelt, amiből az énekesnő csak profitált, mivel arca sokkal finomabb lett.

Nemrég Koko Dinev gyakrabban kezdett megjelenni barátnőjével és fiuk társaságában. Ez, valamint az a tény, hogy Emilia nemrégiben fotókat tett közzé nála, hozzájárult a gazemberek dühéhez a népi céhben.

Koko Dinev
Koko Dinev

Sok énekes régóta várja Emilia és Coco különválását, mivel az üzletember vagyonáról ismert. Ez sok előadót arra késztet, hogy a következő Emíliának tekintsék magukat, és mostantól drága videókat terveznek, amelyeknek lehetőségük lenne forgatásra.

Mielőtt a szőke Koko Dinev együtt élt volna kollégájával, Aneliával, akivel feleségül ment. Egy idő után a kettő elvált, de Coco továbbra is támogatja az énekest és gyönyörű lányukat, Yvonnét.

Az üzletember két gyermeke ismeri egymást ünnepnapokon és születésnapokon, amikor gyakran együtt vannak, de Anelia jelenléte nélkül.

Ajánlott: