Beleszeretnek A Férfiak Félénk Nőkbe

Videó: Beleszeretnek A Férfiak Félénk Nőkbe

Videó: Beleszeretnek A Férfiak Félénk Nőkbe
Videó: Női kérdések - Férfi válaszok / Miért hazudnak a férfiak 2024, Március
Beleszeretnek A Férfiak Félénk Nőkbe
Beleszeretnek A Férfiak Félénk Nőkbe
Anonim

Az, hogy milyen férfiak, mint a nők, és milyen nők vonzzák az urak figyelmét, két örökké releváns kérdés. Annyi tippet és receptet találhat az öltözködéshez, mit kell mondani, mit jelent a gesztus, ha randizunk stb.

Természetesen, még ha elolvasunk is minden ilyen írást, aligha jutunk el mindkét kérdésre a helyes válaszra. Különböző a kritérium, amely alapján minden ember értékeli és érzékeli a körülötte lévő embereket.

Gyakran mondják, hogy a nők a rossz fiúkat részesítik előnyben. Ugyanezt mondják az urak - hogy szeretik a rossz lányokat. Itt természetesen a rossz lány (vagy rossz fiú) kifejezés nem azt a makacs babát jelenti, aki mindig nem ért veled egyet, mogorva áll és kikényszeríti a véleményét.

A rossz lányt szexi nőként mutatják be, aki játékos, imádja a kalandokat (minden értelemben), független, magabiztos, aki magára vonja a figyelmet stb. A rossz csajnak sok tulajdonsága van, de leggyakrabban mások által megnyert magabiztossággal és nyugalommal győz. Határozottan tudja, hogy szexi, hogy mindkét nemre ráakad - a férfiak azt akarják, hogy a nők irigyeljék.

Eddig a rossz lánnyal. Hogyan néz ki egy ártatlan és félénk nő, és a férfiak valóban beleszeretnek ilyen hölgyekbe?

Bizonyosan vannak olyan férfiak, akik inkább a szerényebb lányokat, válogatósabbakat, talán félénkeket és kissé befelé forduló embereket kedvelik. A félénk lányoknak és az önbizalommal rendelkezőknek egyaránt megvannak a tulajdonságai, de fordítsunk egy kicsit nagyobb figyelmet a félénk lányokra.

A banális Minden vonaton van utas, teljes erővel. Ez semmiképp sem szólhat leereszkedőnek a zárkózottabb nők számára, és észreveszik, hogy szerencsésebb lesz szerelmet találniuk.

Egy nőt
Egy nőt

Első pillantásra a szerény hölgyek, akik nem szeretnek az esemény középpontjában lenni és mindig félreállnak, észrevétlenül maradnak. Ez egyáltalán nem igaz. Az ilyen nők elbűvöléssel és bájjal nyerik meg a mellettük lévő férfiakat - nem tolakodnak be jelenlétként, nem gyűjtenek minden szemet, nem érzik jól, hogy mindenki őket bámulja.

Egy állítólag csendes és nyugodt lány nagyon gyorsan képes megelőzni egy másik magabiztosabb nőt. És mivel bölcsességgel kezdtük, nem tehetünk róla, hogy megemlítjük a nyugodt vizek jól ismert vonalát.

Az, hogy milyen nők szeretik a férfiakat, az egyik kérdés, amivel kezdtük - szeretik a göndör hölgyeket, vagy inkább egy mérgezettebbet. Természetesen ez a férfitól függ. Kedves félénk, nem minden férfi kedveli maga mellett a nőt, aki állandóan a figyelem középpontjába akar kerülni, és varázsával vonzza mások figyelmét.

Nagyon gyakran még az ilyen viselkedés is sokkolja a férfiakat, és nagyon gyorsan el lehet taszítani őket. Egyes urak számára sokkal érdekesebbek azok a nők, akik nem sokat mondanak, és akiknek a szemében az ember többet olvas, mint bemutatja viselkedését vagy kifejezi.

A kutatási eredmények szerint a férfiak a zártabb nőket kedvelik. Az urakat mindenképpen jobban vonzzák a kiegyensúlyozott, nyugodt hölgyek - 70 százalék szerint nem akarnak beképzelt nőt, mert szeszélyesek voltak. Az urak több kérdést szeretnek, akik elpirulnak - derül ki a felmérés eredményeiből. Nagyon kedvesnek és meghatónak találták.

Minden hölgy választja, hogy reflektorfénybe kerül-e vagy sem. Ahhoz, hogy jó benyomást keltsen és kitűnjön, nem mindig szükséges az esemény középpontjában lenni, ahol mindenki téged bámul. Az az igazság, hogy néha sokkal értékesebb, ha egy maroknyi ember valóban megbecsüli, mint ha tucatnyi hamis szemmel imádják.

Ajánlott: