Az élet Legösszetettebb Kérdései és Válaszai

Videó: Az élet Legösszetettebb Kérdései és Válaszai

Videó: Az élet Legösszetettebb Kérdései és Válaszai
Videó: Élet és Mű Egységben 1956 - 1989 Különleges Könyvbemutató 2024, Március
Az élet Legösszetettebb Kérdései és Válaszai
Az élet Legösszetettebb Kérdései és Válaszai
Anonim

Svájci tudósok összeállították a legösszetettebb életkérdéseket, és megpróbáltak választ találni azokra. Például az egyik leggyakoribb kérdés, amelyet az emberek feltesznek pszichoanalitikusuknak, az, hogy a szerelem örökké tarthat-e.

A tudósok szerint a romantikus szerelem az agy kémiai változásaival jár, amelyek legfeljebb 18 hónapig tartanak. A partnerek ezután egy teljesen új módon néznek egymásra. A betét alapja a gondoskodás és a figyelem.

Miért kezdenek hasonlítani az együtt élő emberek? Két ember, aki szívesen beszélget egymással, olyan, mint a tükörkép.

Az egyik mosolyog, a másik pedig azonnal. Az arcok akkor kezdenek hasonlítani egymásra, amikor az embereknek tudat alatt vágyakozik cselekedeteik szinkronizálására.

Az élet legösszetettebb kérdései és válaszai
Az élet legösszetettebb kérdései és válaszai

A házasságokban ezek a vágyak több év alatt megsokszorozódnak. Egy másik kérdés, amely sok embert aggaszt, hogy a házasság vagy a komoly kapcsolat képes-e foglalkozni a hűtlenséggel.

Ez általában időt és erőfeszítést igényel, de a szakértők ebben a tekintetben egyöntetűek - a komoly kapcsolatok a hűtlenség után még erősebbé válnak.

Sőt, a férfiak 60 százaléka és a nők 40 százaléka elismeri, hogy komoly kapcsolatuk vagy házasságuk egy bizonyos pontján legalább egy kalandot megengedtek maguknak.

Miért repül az időjárás nyáron, és alig húzza télen? Mivel a kontextus határozza meg a lényeget. Ahogy Einstein mondta, amikor egy gyönyörű nőnek udvarolsz, az óra olyan, mint egy másodperc, és amikor forró parazsára ülsz, a második olyan, mint egy óra.

Van-e az állatoknak hatodik érzékük? Van hetedik és nyolcadik! A medúza 24 szemmel rendelkezik, a földigiliszta testét ízlelőbimbók borítják, kutyája 1.000.000-szer több szagot érzékel, mint Ön.

Miért vannak dugók? Különböző országok tudósai próbálják megválaszolni ezt a kérdést a torlódások számítógépes modelljeinek létrehozásával.

Egyesek szerint ez annak köszönhető, hogy a szállítási ritmus ugyanazon erő hatása alatt áll, mint a hullámok ciklikus mozgása az óceánban.

Lehet egy férfi és egy nő csak barát? Megtehetik, de rövid ideig. Mindegyik helyzetben felmerülnek a szexuális élmény gondolatai egyikben vagy a másikban.

Ajánlott: