A Sütőtök Illata Afrodiziákum Minden Ember Számára

Videó: A Sütőtök Illata Afrodiziákum Minden Ember Számára

Videó: A Sütőtök Illata Afrodiziákum Minden Ember Számára
Videó: МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ АРОМАТОВ Oriflame 2020 2024, Március
A Sütőtök Illata Afrodiziákum Minden Ember Számára
A Sütőtök Illata Afrodiziákum Minden Ember Számára
Anonim

Nem kell drága parfüm, hogy felkelti a melletted lévő férfit. Amerikai kutatók szerint elegendő csak friss sütőtök illatot árasztani, hogy felkeltse partnerének vágyát.

A tanulmány megállapította, hogy a sütőtök illata segített a merevedési zavarokban és javította a férfiak teljesítményét az ágyban - mondta Dr. Alan Hirsch, a Chicago szag- és ízproblémák kutatásának és kezelésének központja.

Dr. Hush és munkatársai azt mondják, hogy a sütőtök és a levendula kiváló kombinációt jelent, amely helyettesítheti a Viagrát. Tanulmányok kimutatták, hogy ez a vegyes illat 40% -kal növeli a pénisz véráramlását.

Felejtsd el a parfümöt, fogadj a tök tortára - mondják végső következtetésükben amerikai tudósok.

Úgy vélik, hogy a tökmag is ösztönözheti a szex iránti vágyat. Mivel cinkben gazdagok, növelik a férfiak tesztoszteronszintjét és a szexuális vágyat.

Tök
Tök

Az aromán kívül a sütőtök fogyasztása a férfi reproduktív rendszer számára is előnyös. Számos tanulmány megállapította, hogy a narancssárga zöldség javítja a prosztata működését, csökkenti a vizeléssel és az erekcióval kapcsolatos problémákat.

Azok az emberek, akik nem nagy rajongók a töknél, más természetes libidó stimulánsokat kereshetnek. Ebben az értelemben ideális helyettesítők a vanília és az eper, amelyek az erősebb nemet is gondolkodásra késztetik a szexről.

Néhány nő a nemi élet előtt fogyaszt vanília teát, mert úgy gondolja, hogy a legintimebb területük felszívja annak egy részét.

A vanília aromája nemcsak ellazítja a testet, hanem enyhíti az idegi feszültséget, oltja a negatív érzelmeket, például a haragot, a dühöt, az ingerültséget, és kreatív fantáziával, intuícióval, vidámsággal és optimizmussal tölti fel.

A vanília és a fahéj illata nem szexuálisan, hanem pihentetően hat a nőkre, míg a férfiaknál a sült tök vagy más sütemény aromájával kevert aroma szexuális vágyakat ébreszt.

A férfiakat izgató egyéb fűszerek a gyömbér, a curry, a szerecsendió, a bazsalikom, a kardamom és a menta.

Ajánlott: