Fogyunk Az Egészséges Táplálkozás új Alkalmazásával

Videó: Fogyunk Az Egészséges Táplálkozás új Alkalmazásával

Videó: Fogyunk Az Egészséges Táplálkozás új Alkalmazásával
Videó: Az egészséges táplálkozás alapjai – Mit és hányszor egyek egy nap, egy héten (3-6. oszt. korcsoport) 2024, Március
Fogyunk Az Egészséges Táplálkozás új Alkalmazásával
Fogyunk Az Egészséges Táplálkozás új Alkalmazásával
Anonim

A bolgárok az első ilyen típusú egészséges táplálkozási mobilalkalmazás megalkotói. Az alkalmazás neve EatWell, és teljesen felváltja a személyes táplálkozási szakembert.

Az alkalmazás készítői a bolgárok Pavel Cholakov, Evelina Atanasova és Ivan Manolov. Az EatWell teljesen ingyenes lesz, és minden felhasználó számára meghatározza az egészséges étrendet.

Az alkalmazást algoritmusként hozták létre, mögötte pedig az Android operációs rendszer áll. Október 13-án a fiatalok a Kickstarter közös finanszírozási oldalon is elindították a projekt kampányát.

Az alkalmazás hivatalos elindításához további 20 000 eurót kell előteremteni. A cél az, hogy ingyenes legyen minden felhasználó számára, ezért van szüksége a Kickstarter pénzügyi támogatására.

Az egészséges életmód még mindig az egyik legnehezebb dolog a mindennapi életben. Mivel a legtöbb ember munkaideje túl dinamikus, nem gondolkodik azon, mit eszik.

Alkalmazások
Alkalmazások

Az új alkalmazás célja ennek a problémának a kezelése, valamint az általános elképzelés leküzdése, miszerint az egészséges táplálkozás nem teli és ízletes.

Az EatWell mobilalkalmazással a felhasználók minimális erőfeszítéssel egészségesen étkezhetnek, a telefon képernyőjén pedig az emberek láthatják a legpraktikusabb és legolcsóbb napi menüt. Ez teljesen helyettesíti a személyes táplálkozási szakember igényét.

Az új alkalmazás ötletét Pavel Cholakov adta, aki évek óta ötvözi dinamikus munkáját, középiskolai tanulmányait és sportját. A hallgatónak szinte nem volt ideje arra gondolni, hogy mit egyek reggelire, ebédre vagy vacsorára.

Így jutott eszébe, hogy a hozzá hasonló embereknek hasznos lehet egy olyan alkalmazás, amely egészséges menüt mutat be a napra.

A mobilalkalmazás egyéni étrendet kínál, amely tartalmaz mind egyedi ételeket, mind pedig információkat az elkészítésük legegyszerűbb módjáról. A jövőben a csapat élelmiszer-rendelési funkció online hozzáadását is tervezi.

Ajánlott: