Amit A Tested Próbál Mondani

Tartalomjegyzék:

Amit A Tested Próbál Mondani
Amit A Tested Próbál Mondani
Anonim

A testünk mágikus mechanizmus. Ha meghibásodás van, általában figyelmeztet minket. Jeleket küld nekünk, amelyekre figyelnünk kell, és semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagynunk.

Igyon túl sok szódát

Lehetséges jel: fejfájás

Magyarázat: A cukorpótlók, különösen az aszpartám, hozzájárulnak a fejfájáshoz és a migrénhez. A legnagyobb kockázatot azok az emberek jelentik, akik fenilketonuriának nevezett genetikai rendellenességben szenvednek. Testükből hiányzik egy enzim a fenilalanin anyag feldolgozásához, amely az aszpartám bomlásával jön létre.

Amit a tested próbál mondani
Amit a tested próbál mondani

Még azoknak is fáj a fejük, akik nem szenvednek ebben a betegségben, ha túlzásba viszik szódával. Az aszpartám ugyanis egy neurotoxin, amely megzavarja a sejtjelek átjutását az agyba.

Egyéb jelek: erős vágy valami édes vagy sós elfogyasztására, koncentrációs képtelenség, ingerlékenység. A szénsavas italokat le kell cserélni szénsavas vízzel, 100% -ban természetes lével és mésszel.

Önnek kandidózisa van

Lehetséges jelzés: viszket fül, torok vagy mandula

Amit a tested próbál mondani
Amit a tested próbál mondani

Magyarázat: Ha sok édességet eszik, fennáll annak a kockázata, hogy a Candida albicans gomba által okozott gombás fertőzés egyik kandidátusa lesz. Ezeknek a mikroorganizmusoknak kis mennyisége jelen lehet a gyomorban, ha a mennyiséget egészséges flóra szabályozza.

A test egyensúlyhiánya esetén ezeknek a gombáknak a telepei nagy sebességgel növekednek és mindenhol megtelepednek. Különösen kedvelik a meleg és sötét helyeket, például a lábujjak között, a mellkas alatt és még a fülekben is. Irritálják a bőrt és gyulladást, bőrpírt és viszketést okoznak.

Egyéb jelek: gyakori hangulatváltozások, fáradtság, gyenge immunitás, súlygyarapodás, gyakori gombás fertőzések.

Ha arra gyanakszik, hogy kandidózisa van, az első dolog, hogy ne etesse meg a gombát. A Candida akkor nő, ha kap egy adag cukrot, még finomítatlanul is friss vagy szárított gyümölcs, gyümölcslé formájában.

A cukor mennyiségének csökkentése hozzájárul a gombák számának normális szintre csökkentéséhez. Szeretik a lisztet és az erjesztett termékeket, például az alkoholt és a szóját is, ezért ha problémája van a candidával, akkor legalább néhány hétre fel kell adnia őket.

Ajánlott: