Az Okos Melltartó Csak Akkor Kigombol, Ha Szerelmesek Vagyunk

Videó: Az Okos Melltartó Csak Akkor Kigombol, Ha Szerelmesek Vagyunk

Videó: Az Okos Melltartó Csak Akkor Kigombol, Ha Szerelmesek Vagyunk
Videó: Bennem GRAFÉN kering! De nem az oltás miatt. Grafén hidroxid problémák ... 2024, Március
Az Okos Melltartó Csak Akkor Kigombol, Ha Szerelmesek Vagyunk
Az Okos Melltartó Csak Akkor Kigombol, Ha Szerelmesek Vagyunk
Anonim

Egy japán fehérneműmárka olyan melltartót hozott létre, amelyet csak akkor lehet kigombolni, ha egy nő szerelmes vágyainak tárgyába.

Az új technológiai fehérneműt pulzusmérővel kiegészítve értékesítik, amelyet szinkronizálnak egy mobilalkalmazással. Az alkalmazás képes lesz automatikusan kigombolni a melltartót, amikor megérzi az igazi szerelem pulzusát.

A Ravijour cég biztosítja jövőbeli vásárlóit, hogy nincs veszélye a melltartó kigombolásának, amikor sportolnak. A mobil alkalmazás pontosan felismeri, hogy a megnövekedett pulzusszámot a testmozgás és a szerelmi izgalmak okozzák-e.

A melltartó figyelni fogja a pulzus gyorsulását, amelyet a mellékvese medulla által kiválasztott magas hormonszint okoz, amely adrenalint bocsát ki a vérbe.

Bras
Bras

A melltartó beépített szívmonitorral rendelkezik, amely a pulzus bármilyen növekedésére reagálhat, jelet küldve a Bluetooth-hoz hasonló mobilalkalmazáshoz.

Ezután az alkalmazás néhány percig követi a változásokat, hogy pontosan megtudja, mi okozta a növekedést. Amikor a pulzus eléri az igaz szerelem szintjét, a melltartó szó szerint feloldódik.

Egy másik japán gyártó, a Wacoal nemrégiben elindított egy ötletet, amely szerinte sokkal élvezetesebbé teszi a nők életét.

A cég hirdetési stratégiája azon a tényen alapul, hogy minden nőnek legalább egyszer elszakadt a melltartó hevedere, vagy levette a párnáját, miközben vacsorázni kezd.

Szeretet
Szeretet

Ennek érdekében a japánok feltalálták a melltartó automatákat, hasonlóan az üdítő italok automatáihoz, ahonnan minden nő néhány percig vásárolhat.

Minden gép részletes mérettáblázattal van ellátva, és ha valami nem stimmel, akkor mindig a melltartót visszaviheti a gép egy speciális lyukába.

Az automaták, amelyekben egy bizonyos tárgyat néhány perc alatt megszerezhetnek, világszerte nagyon népszerűek. Például Anglia és Németország utcáin sürgősen esernyőt vásárolhat egy ilyen géptől, ha esik az eső.

Ajánlott: