A Franciák Leggyakrabban Csalják Partnerüket

Videó: A Franciák Leggyakrabban Csalják Partnerüket

Videó: A Franciák Leggyakrabban Csalják Partnerüket
Videó: Magyarország - Franciaország (Hangolódnak a franciák) 2024, Március
A Franciák Leggyakrabban Csalják Partnerüket
A Franciák Leggyakrabban Csalják Partnerüket
Anonim

A franciák az a nemzet, amely leggyakrabban csalja partnerét - derül ki egy új tanulmányból. A tanulmány szerint a leghűségesebbek a partnerhez Ausztráliában és Belgiumban élők.

A nagyszabású tanulmányt 30 országban végezték, és több mint 35 000, 21 és 55 év közötti ember vett részt benne.

Az eredmények azt mutatják, hogy a franciák csalnak leggyakrabban, őket a brazilok, chileiek és kolumbiaiak követik. A franciák 74% -a elismerte, hogy megcsalta partnerét.

A belgák és az ausztrálok viszont bebizonyosodtak, hogy a leghűségesebb nemzetek a házastársakhoz, az ausztrálok 77% -a és a belgák 78% -a soha nem csalta meg partnerét.

A svájciak kiemelkedtek a legtöbb szexuális partnerrel rendelkező nemzetként. Egy európai országban élők 26% -ának életében több mint 20 szexuális partnere volt.

A tanulmány azt mutatja, hogy a válaszadók 55% -ának egy és nyolc szexuális partnere van életre.

A svájciak után a görögöknek és a briteknek van a legtöbb szexuális partnere, a japánoknak pedig a legkevesebb a hódításuk - 44% -uk azt mondta, hogy életében egy-három partnerrel szexeltek.

Szex
Szex

A legjobb szerelmesek az olaszok és a görögök, őket a brazilok követik. A hollandokat viszont nem tartják olyan nagy ínyenceknek az ágyban.

A tanulmányból az is kiderül, hogy az emberek szerte a világon átlagosan 32 percig szexelnek. A leghosszabb nemi közösülést a brazilok gyakorolják, átlagos időtartama 46 perc. A leggyorsabb szex Japánban van, a válaszadók 45% -a szerint intim kapcsolatuk kevesebb, mint 20 percet vesz igénybe.

A britek leggyakrabban szexuális játékokat használnak. 94% -uk elismeri, hogy attribútumokat használ nemi életének diverzifikálásához. A chileiek viszont az a nemzet, amelyik legkevésbé szereti az erotikus kiegészítőket.

A britek és a görögök a leginkább elégedettek szexuális életükkel, és a chileiek állnak ennek a mutatónak az alján, mivel a válaszadók mindössze 13% -a nyilatkozta úgy, hogy elégedett intim kapcsolataival.

Ajánlott: