Milyen Előnyei Vannak A Reggelinek A Vacsorára?

Tartalomjegyzék:

Videó: Milyen Előnyei Vannak A Reggelinek A Vacsorára?

Videó: Milyen Előnyei Vannak A Reggelinek A Vacsorára?
Videó: Mit művel az agyban a sclerosis multiplex? - Pár perc neurológia 2024, Március
Milyen Előnyei Vannak A Reggelinek A Vacsorára?
Milyen Előnyei Vannak A Reggelinek A Vacsorára?
Anonim

Hosszú mozgalmas nap és a munkától hazáig tartó mozgalmas utazás után az utolsó dolog, amit szeretne, még 45 percet tölteni a konyhában a vacsora elkészítésével.

De mielőtt elrohanna megrendelni kedvenc éttermét, gondold át reggeli vacsoránál.

AZ USA-BAN reggeli vacsorára úgy is ismert mint brinner (a név a reggelitől és a vacsorától kombinálva van), és egyre nagyobb népszerűségnek örvend, még vannak speciális éttermek és kávézók, ahol mindenki összegyűlik a brinner szerelmesei.

Milyen előnyei vannak a reggelinek a vacsorára?

A híres hollywoodi orvos, Dr. Natalie Nevins szerint uzsonnát enni vacsorára (hagyományos ételek, például hús, burgonya és tészta helyett) számos okból hasznos.

1. Megáll a túlevés

Számos tanulmány kimutatta, hogy a felnőttek és a 7 és 10 év közötti gyermekek nagy része túlevik a vacsoránál. Azok a plusz kalóriák, amelyeket vacsorára fogyaszt, egy év alatt körülbelül 9 fontot tehet a testsúlyához.

2. Gyors és ízletes

Brinner - reggeli vacsorára
Brinner - reggeli vacsorára

Reggeli készítése vacsorára nem tart tovább 10-15 percnél, főleg, ha úgy dönt, hogy elkészít egy ízletes omlettet tetszés szerinti öntettel.

3. Olcsóbb és kevesebb kalóriával

A reggelire használt termékek többsége amellett, hogy olcsóbb, sokkal alacsonyabb kalóriatartalmú is.

Mit kell készíteni?

Az omlett az egyik leggyorsabban és legkönnyebben elkészíthető étel. Ezenkívül rajtuk keresztül megkapja az összes szükséges tápanyagot.

Párolt zöldségek

Párolhat zöldségeket, például gombát, spenótot, brokkolit, és hozzáadhat alacsony zsírtartalmú sajtot, kevés salsa és avokádó mellé.

Baj

Egy másik lehetőség egy gyors reggelire vacsorára, hogy készítsen egy turmixot. Kombinálhatja a fél banánt 1/4 teáskanállal. áfonya, 1 ek. fehérje keverék és mandulatej.

Palacsinta

Reggeli vacsorára?
Reggeli vacsorára?

Könnyen konvertálhat palacsinta reggelire egy finom vacsoránál. Improvizálhat egy kis szalonna, cheddar, kecskesajt és egy kis kukorica hozzáadásával. Ez az étel még finomabbá válhat, ha kevés tejföllel és zöldhagymával díszítjük. Arról nem is beszélve, hogy már nagyon népszerű receptek vannak az egészséges palacsintákra - például fehérjepalacsinták, liszt nélküli palacsinták, hajdina palacsinták stb.

Francia pirítós:

Kívül ropogós és belül puha, a francia pirítós ugyanolyan finom reggelire és vacsorára. Kombinálhatjuk krémsajttal és olajbogyóval, és ha adunk hozzá egy kis mézet és fahéjat, akkor remek desszertet kapunk.

Ajánlott: