Preslava Galka Lett

Videó: Preslava Galka Lett

Videó: Preslava Galka Lett
Videó: PRESLAVA & GALIN - TAKA NI SE PADA / Преслава и Галин - Така ни се пада, 2019 2024, Március
Preslava Galka Lett
Preslava Galka Lett
Anonim

Preslava népsztár, akiről a közelmúltban azt hallották, hogy veszélyesen szoros kapcsolatban áll Konstantin kollégájával, egy ideig reinkarnálódott Galyában a Karizmától.

Galka, ahogy Miro duettpartnerének nevezte a Charisma jó napjaiban, már régen átvette a sárga műsorvezetők által neki adott becenevet.

Miro
Miro

A "The Voice of Bulgaria" nagy fináléján Preslava úgy döntött, hogy együttesének döntősével együtt elénekli a "Megkockáztatom, hogy veled" karizma duettjét, amellyel Galya és Miro áttört a nagy színpadon.

Miután több sikeres dalt készített, Galya és Miro különváltak, és ő lett az egyik legdrágább és legkeresettebb művész, aki felvillantott néhány előadást és dalt, majd eltévedt. Miro viszont új szerepbe lépett, és új tehetségek felfedezője lett.

A Presi és a döntős Todor változatában a Charisma dala teljesen új hangzást kapott. Ahelyett, hogy megpróbálta utánozni Galka elhúzódó énekmódját, Preslavának sikerült új életet lehelnie a híres duó évekkel ezelőtti régi slágerébe.

A zenebarátok szerint a dal új verziója elég érdekes, de az eredeti változat továbbra is klasszikus marad, amelyet aligha lehet összehasonlítani más előadásával. Miro nyilvánvalóan hízelgett a népsztár azon döntése mellett, hogy darabját választja a fináléhoz.

Ajánlott: