Yuliana Doncheva és Niki Kanchev Segítenek Egy Fiúnak Felépülni

Videó: Yuliana Doncheva és Niki Kanchev Segítenek Egy Fiúnak Felépülni

Videó: Yuliana Doncheva és Niki Kanchev Segítenek Egy Fiúnak Felépülni
Videó: Valentin Voronov - Anna Pelypenko I Cha Cha I Ohio Star Ball 2021 2024, Március
Yuliana Doncheva és Niki Kanchev Segítenek Egy Fiúnak Felépülni
Yuliana Doncheva és Niki Kanchev Segítenek Egy Fiúnak Felépülni
Anonim

Yuliana Doncheva és Niki Kanchev részt vett a Plomari sztár jótékonysági backgammon tornán, amely egy beteg fiú nevében egyesítette a sport és a show üzlet neveit. A bajnokságot az Ezine.bg, a Grad.bg média támogatásával tartották. A Gotvach.bg és a Sanovnik.bg majdnem győzelmet aratott Mr. Get Rich számára.

Nikkinek sikerült legyőznie Julianát, és bejutott a nagydöntőbe, de az élelmezés területén vállalkozó miatt elmaradt a győzelem. Zlatka Dimitrova, Astor, a Bolgár Labdarúgó Szövetség korábbi vezetője, Valyo Mihov, Kiril Valchev-skalata, az olimpikon Merlin Arno, Iskren Petkov és Petko Petkov énekesek táblákon mutatták meg tudásukat a főváros "Petleto" éttermében.

Alekszandr Tomov sportlegenda, az "Egy perc sok" műsorvezetője, Petar Vuchkov, Bogomil Gerasimov diplomata és író, Slavcho Peev színész, Ivo Kazasov az "Akaga" csoportból, üzletemberek és világi szépségek támogatták a nemes kezdeményezést.

Niki a győzelem küszöbén állt, de a bajnokság döntőjében, amelyet Dimitar Tudjarov-Shkumbata vezetett, Pavel Slavkov vállalkozó megragadta a győztes kupáját, valamint lehetőséget biztosított arra, hogy részt vegyen a végén zajló nagy backgammon tornán. A nyár.

Az eseményen résztvevő sztárokat annyira elbűvölte a backgammon játék, hogy a bajnokság vége után is dobókockával jártak. Nikki mindenkit felszólított, aki segíteni akart a fiúnak, hogy ezt gyorsabban tegye meg, hogy esélyt kapjon a túlélésre.

Niki Kanchev és Astor
Niki Kanchev és Astor

A Plovdivból származó Vasko Valchanov megmentésére irányuló kezdeményezést a Leopard Trading égisze alatt rendezték meg, a Plomari országos backgammon bajnokság egymást követő hatodik évében.

Vasco 10 éves, és arról álmodozik, hogy végre kijusson a kórházból, ahol már régóta tartózkodik. Meg akar gyógyulni, hogy együtt játszhasson és futhasson ikertestvérével, Vankóval. De egyelőre Vasco még mindig kórházban van, és a gyógyulás esélye az életmentő tüdőátültetés.

Bárki, aki segíteni akar a Vasco gyógyulásában, megteheti banki adománysal:

Adományszámla a Postbankban (Eurobank Bulgaria AD)

BG95BPBI79244072711001 BGN-ben

BG77BPBI79244472711001 euróban

Tulajdonos: Vaszil Ivanov Valcsanov

Ajánlott: