Hogyan Szórakoznak Egyedülálló Emberek Szerte A Világon?

Videó: Hogyan Szórakoznak Egyedülálló Emberek Szerte A Világon?

Videó: Hogyan Szórakoznak Egyedülálló Emberek Szerte A Világon?
Videó: Hogyan tud az ember egységben működni? - Szedlacsik Miklós ember- és életjobbító mester coach 2024, Március
Hogyan Szórakoznak Egyedülálló Emberek Szerte A Világon?
Hogyan Szórakoznak Egyedülálló Emberek Szerte A Világon?
Anonim

Valószínűleg már hallottál az egyre népszerűbb bulgáriai partikról az egyedülállók számára - zajos esték, tele mosolygó emberekkel, érdekes beszélgetésekkel, színes koktélokkal, sok tánccal és játékkal.

Augusztus 29-én több mint 200 szingli ismét együtt szórakozik - ezúttal a medence mellett, ahogy minden forró nyári eseményhez illik.

A közelgő Szexi és Egységes Párt arra késztet bennünket, hogy megkérdezzük, hogyan zajlanak a dolgok Bulgárián kívül. A SpeedDating3 szervezőinek segítségével érdekes ötletekbe és tematikus bulikba merültünk, amelyek Pekingtől New Yorkig egyesítik a kislemezeket.

Villámrandi
Villámrandi

Íme néhány ötlet, amely mosolyra késztetett minket:

Fotó fal: Minden résztvevő bejáratánál fénykép készül, amelyet kinyomtatnak és egy speciális falra helyeznek. A fotó mellett található az adott résztvevő neve és boríték az üzenetekhez. A buli alatt üzeneteket helyezhet a kedves vendégek borítékába - hagyhat telefonszámot vagy csak egy szép üzenetet - mindez a kezedben van!

Aukció egyedülállók számára: Ez az esemény ötvözi a bulit, a randevúkat és a jótékonyságot. Leggyakrabban akkor szervezik, amikor egy adott cél érdekében pénzeszközökre van szükség. Híres egyedülállókat vagy a rendezvény legkeresettebb résztvevőit árverésen értékesítik. Megvásárolhatja a jogot, hogy Miss X-t vacsorára vigye. Feláll a dobogóra, következik a műsorvezető rövid előadása, majd mindenki licitál, aki találkozni akar X-vel! Aki a legmagasabb árat kínálja, elmegy egy értekezletre. A cél nem a szerelem megvásárlása, hanem az, hogy más egyedülállókkal szórakozva segítsen. Eladott!

Anti St. Valentin-parti
Anti St. Valentin-parti

Valentin-parti: Február 14-én a függetlenek mindenképpen szeretik a virágokat, rózsákat és könnyes kívánságokat. Az egyik legeredetibb ötlet, amellyel találkoztunk, az egy valentinellenes párt volt. A résztvevők sikertelen és vicces történeteket gyűjtenek és osztanak meg a korábbi partnerekkel folytatott találkozók során. A legnevetségesebbeknek is vannak díjak! Kíváncsiságban halunk, hogy meghallgassuk, mit osztottak meg a nyertesek…

Gyere el egy baráti partival: Ez egyike azoknak az egyszerű, de működő ötleteknek, amelyek lenyűgöznek zsenialitásával! Ha részt akar venni ezen a partin, akkor egyetlen feltétel van - hozzon magával egy ellenkező nemű, független barátot, akivel nem szeretne intim kapcsolatot. Ily módon mindenki egyedülálló, a hölgyek és urak száma a bulin mindig azonos, és a szórakozás mindig nagyobb, ha elmész valahova egy barátoddal.

Kulcs
Kulcs

Kulcs és lakat fél: Ez a formátum megválaszolja a kérdést: "Hogyan beszéljek a csinos hölggyel a bárban?" "/" Hogyan találkozhatok a mágussal az utca túloldalán? “. A bejáratnál minden hölgy, aki részt vesz az eseményen, lakatot kap, és minden úr - egy kulcsot. A cél az, hogy beszéljünk az ellenkező nem képviselőivel és teszteljük, hogy a kulcs illeszkedik-e a lakatba. Ha "meccs" van, akkor átadja a kulcsot és a lakatot egy speciálisan megjelölt helyre, és kap egy kis díjat és egy új kulcsot / lakatot. Tehát egész este kifogásod van arra, hogy egyre több emberrel találkozz. Végül nem az a legfontosabb, hogy van-e egyezés a kulcs és a zár között, hanem az, hogy van-e hasonlóság a karakterekben!

Jelzőlámpás buli: Ez a formátum nem teljesen az egyedülállókat célozza, de elegánsan kiküszöböli azt az igényt, hogy gyűrűt keressen az emberek kezén, és azon tűnődjön, kinek van barátja, és kinek nincs. Minden vendég kap egy kívánt színű karkötőt: a zöld karkötő viszi azokat, akik nincsenek rögzítve; a piros röviden jelentése: "foglalt"; A sárga, több jelentésű szín a "bonyolult" szimbóluma, más szóval - nehezebb lesz, de nem lehetetlen.

Vak találkozó
Vak találkozó

Vacsora egyedülállóknak: Bár nem hangzik olyan izgalmasan, az egyedülálló éjszakák a szórakozás egyik leggyakoribb módja. Az ilyen típusú rendezvények sokféle módosítást tartalmaznak - a résztvevők számától (6 és 100 felett), a konyha típusától, a helyszíntől (néha meglehetősen szokatlan helyek) stb. Függően. De az ötlet mindig ugyanaz - megismerni egymást evés közben.

Nekünk van: Szexi és egyetlen fél több mint egy éve rendszeresen megrendezik Bulgáriában. Ötvözi a világ néhány legjobb gyakorlatát olyan innovációkkal, amelyek egyedülállóak hazánkban. A SpeedDating3 szervezői megosztják, hogy a múltbeli események eredménye a sikeres párok, a nagy mosoly, az új barátságok és a sok móka.

Ajánlott: