Milyen Csizma Lesz Divatos Ezen A Télen

Videó: Milyen Csizma Lesz Divatos Ezen A Télen

Videó: Milyen Csizma Lesz Divatos Ezen A Télen
Videó: Milyen csizmát hordjunk idén télen? Segítünk! 2024, Március
Milyen Csizma Lesz Divatos Ezen A Télen
Milyen Csizma Lesz Divatos Ezen A Télen
Anonim

A magas női csizma divatos lesz ezen a télen. Legyen térd alatt vagy felett, a sarkú vagy a platformos cipő lesz a 2014/2015-ös téli fő divatirányzat.

A tervezők igazi műalkotásokat mutatnak be a cipőkön keresztül, hogy bátran válogathassunk és kísérletezhessünk mind a színnel, mind az anyaggal.

A cipő hangsúlyai katonai stílusú pántok és nyakkendők lehetnek. A hegyes csúcsok, mint az élénk színek, ebben a szezonban fő trendként jelennek meg.

A luxus magas hüllőbőr csizma volt a tervezők legextravagánsabb javaslata ebben az évben. A Louis Vuitton krokodilbőr csizma a tervező kollekciójának bemutatóján lett sláger.

Ha télen olyan csizmát szeretne vásárolni, amelynek semmi köze a korábbi trendekhez, akkor a lakkozott bőr lehetőségeit kell választania. Színeik élénkek, ugyanakkor stílusosak.

Ezen a télen vastag és vastag sarokkal vagy platformmal ellátott csizmát kell választania. Azon kívül, hogy divatos, a platformcsizma is a legpraktikusabb választás ezen a télen.

Csizma
Csizma

A vastag sarok is divatos lesz, de csak nagyon gyenge, sőt sovány lábú nők viselhetik. Ha a lábad nem ilyen, felejtsd el ezeket a csizmákat, mert bennük a lábad kétszer olyan vastagnak fog kinézni.

Az ilyen sarkú csizmák esetében a felső résznek lazábbnak és szélesebbnek kell lennie. Az ilyen téli cipők sarka nagyon kényelmes viseletet jelent.

A borjú körül keskenyedő csizma is divat lesz. Nagyon hasonlítanak a zoknira - tehát ha a borjaid nem megfelelő alakúak, jobb elkerülni őket.

A csizma feszes bőrének köszönhetően a láb optikailag vékonyabb és hosszabb lesz. Ezek a csizmák univerzálisak, ha kombinálják őket, és kombinálhatók szoknyákkal, nadrágokkal, farmerekkel és ruhákkal.

A zokni csizmák sarka kicsi és szögletes, felső részük tompa. Ez a csizma modell életkorától függetlenül minden nőnek megengedheti magának.

Ajánlott: