Télen Felül Szerezzen Csizmát

Videó: Télen Felül Szerezzen Csizmát

Videó: Télen Felül Szerezzen Csizmát
Videó: Переход. Дневник Хранящий Жуткие Тайны. Джеральд Даррелл #1 2024, Március
Télen Felül Szerezzen Csizmát
Télen Felül Szerezzen Csizmát
Anonim

Annak érdekében, hogy egy nő szexi legyen, testének nem kell állandóan kiállnia, valamint rövidebb és meztelenebb ruhákat kell viselnie. Ebben a tekintetben nemcsak a nyár, hanem a tél is jó évszak a hölgyek számára, hogy szexi és ugyanakkor elegáns megjelenésűek legyenek.

Ha relevánsnak akar lenni a téli szezonban, tegye a kajszibarackot egy dobozba, és tegye be a szekrénybe, mert azok térdig érő és feletti csizmáknak adnak helyet. Ezt a típusú csizmát röviden felváltotta a reflektorfény, de most teljes erővel visszatértek a divat színterére, és a 2014/2015-ös őszi-téli szezonban vezető szerepet töltenek be a cipők és csizmák szekrényében.

Az ilyen hosszú csizma lehet lapos vagy vékony sarkú, és a vastag sarkú és a platformos is fontos lesz - mindez az Ön preferenciáitól és kényelmétől függ. A Gucci divatház a kényelemre hagyatkozott, és térdig érő, lapos talpú csizmát mutatott be.

Nincs okod aggódni, mert ez a típusú bakancs kombinálható bármilyen ruhával - laza tunikákkal, bőr nadrágokkal, farmerekkel vagy farmerekkel és nem utolsó sorban a szuper kagyló szoknyákkal. Ha kényelmes akar lenni a nap folyamán, viseljen nadrágot vagy farmert, és az elegancia érdekében kombináljon egy szoknyát vagy tunikát magas csizmával.

Csizma
Csizma

A kifinomultabb eseményhez koktélruhát viselhet, és kombinálhatja a sarkú vagy anélküli csizmával. Adj fényes ékszereket a megjelenésedhez, és készen állsz a közelgő eseményre. Briant Atwood, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Alexander McQueen, Emilio Pucci és mások különböző csizmás kombinációkat mutattak be a véleményükön.

Található térdig érő csizma minden színben és sokféle modell - keskenyebb vagy szélesebb, csattal, bőrrel, velúr vagy lakkozott bőrrel vagy anélkül. Válassza ki azokat, amelyek a legjobban megfelelnek Önnek és stílusának.

Vannak olyan nagyszerű modellek is, amelyek szövet és bőr kombinációját alkotják. Ha azonban valami egyetemeset szeretnél, ami a legtöbb ruhádhoz illik a szekrényben, fogadj a fekete magas csizmára.

Ajánlott: