A Tavasz Legmodernebb Csizmája

Videó: A Tavasz Legmodernebb Csizmája

Videó: A Tavasz Legmodernebb Csizmája
Videó: Vakcina mellékhatások - Kanada 2024, Március
A Tavasz Legmodernebb Csizmája
A Tavasz Legmodernebb Csizmája
Anonim

Többféle csizma lesz divatos idén tavasszal, ami igazi öröm a nők számára - minden hölgy megtalálhatja a maga stílusát divatos csizmákkal.

2013 tavaszán divatos csizma magas sarkú cipővel, de lapos talpú csizma is. Mindkét esetben a csizmát rengeteg dekoratív részlet díszíti - szalagok, szalagok, csatok, nyakkendők.

Ily módon minden bakancspár különbözhet egy másik hasonló párostól, és egy kis fantáziával a hölgy további dekorációkat adhat a csizmájához.

A csizmák típusai
A csizmák típusai

Az élénk színek divatosak - zöld, kék - sötét és világos árnyalatok, valamint a vörös abszolút minden árnyalata - a telítettől a halványvörösig, szinte rózsaszínig.

Magas csizma - sarokkal vagy lapos talppal - továbbra is releváns marad idén tavasszal. A csizma hossza kissé a térd felett vagy a comb közepe felett van.

Aktuálisak a platformcsizmák, amelyek hátul dekoratív, összefonódó nyakkendőkkel vannak díszítve. A lakkozott bőr nagyon divatos idén tavasszal, különösen a kígyó és a leopárd bőr utánzatai.

Nagyon divatos tavasszal a csizma lesz, amely felső részén hátul ferde. Ez tulajdonosukból sportcsaj, aki úgy néz ki, mint egy lovas.

Csizma
Csizma

A csizmát nadrággal vagy szűk nadrággal viselik, és ha szoknyával vagy ruhával viselik, akkor a szegélyének pontosan ott kell lennie, ahol a csizma kezdődik, és nem magasabbnak.

Az elülső éles csizma 2013 tavaszán divatos. Világos mintákkal díszítették, többnyire virágokkal, mivel ez a téma jelen van a modern tavaszi ruhákban, cipőkben és kiegészítőkben.

A csizma különböző szövetekből áll - lakkozott és sima bőr, bársony és szatén, színes és fekete bőr kombinációja.

A bársony és a szatén csizma elegáns helyekhez, a lakkbőr csizma pedig az utcán való sétához. A sok cipzárral díszített bakancs releváns a tavaszi szezonban.

Idén tavasszal mind a vékony, mind a vastag sarkú csizma divatos, amelyek viselése nagyon kényelmes. A lapos csizma tökéletes a sportoláshoz.

Ajánlott: