Hogyan Válasszuk Ki A Téli Kabátot

Tartalomjegyzék:

Videó: Hogyan Válasszuk Ki A Téli Kabátot

Videó: Hogyan Válasszuk Ki A Téli Kabátot
Videó: Вяжем стильную женскую безрукавку спицами. 2024, Március
Hogyan Válasszuk Ki A Téli Kabátot
Hogyan Válasszuk Ki A Téli Kabátot
Anonim

A hideg és havas hónapokban a női kabát nélkülözhetetlen továbbra is előnyben részesített felsőruházat. A sokszínűség azonban ma olyan nagy, hogy a választás néha lehetetlennek tűnik. Ez a helyzet, hacsak nincsenek alapvető referenciapontjaink, amelyekre támaszkodhatunk, amikor a modellek sokféleségével szembesülünk. Lássuk kik ők!

Hogyan válasszuk ki a téli kabátot

Az ilyen felsőruhák megválasztása rendkívül felelősségteljes feladat, mert két fő célja van: télen melegen tartani és széppé tenni. A női kabátok jó megválasztásának szintén tartósnak kell lennie, és hangsúlyoznia kell egyéniségét. Íme néhány hivatkozási pont, hogy megkülönböztetését a különböző javaslatokra alapozza:

1. szezonalitás - határozza meg, melyik szezonban vásárolja meg: tél, ősz, tavasz? Javasoljuk, hogy legyen például a gallér alatt levehető vagy elrejthető motorháztető. Télen egy jó lehetőség egy modell, le- és hajjal;

2. Ügyeljen a varratokra - az ilyen felsőruházat kedvezőtlen éghajlati viszonyoknak van kitéve, és tartósnak kell lenniük;

3. a megfelelő méret számít - A szakértők egy vagy két számmal nagyobb téli fennsík megvásárlását javasolják, amely lehetővé teszi további női ruházat viselését alatta. Hideg napokra fogadjon a vastag rövid és felszerelt megoldásokra a nagyobb elegancia érdekében, vagy a hosszúakra övvel a nagyobb kényelem és a jó látás érdekében;

4. válasszon a különböző típusok közül - poncsó, esőkabát, Chesterfield, Spencer, klasszikus, üzleti stb. Alkalmi és elegánsak is, az Ön preferenciáitól és életstílusától függően.

Különböző típusú kabátok
Különböző típusú kabátok

Milyen kombinációkban viselhető

A klasszikus megoldásoknál az a jó, hogy szinte minden alkalmi és hétköznapi ruhával kombinálhatók, mint például farmer, pulóverek, blúzok, ingek. Az üzleti nőknek fogadniuk kell az angol stílusú, hosszú női kabátokra, amelyek elegánsnak és reprezentatívnak tűnnek. Nyakörvük miatt jól passzolnak egy megfelelően kiválasztott sálhoz. A hosszú vagy rövid modellek nagyon jól passzolnak a vékony farmerhez, csizmához és a megfelelő téli ruhákhoz.

A klasszikus női kabátok ne álljon jól nagy táskák vagy hátizsákok mellett, ezért fogadjon ilyen típusú kicsi és csinos kiegészítőkre.

Milyen anyagok vannak

Női kabátok Nagyban különböznek az elkészítésükhöz használt anyagokban is, de általában a gyapjú és a bőr modellek a legelőnyösebbek. A leghatékonyabban megbirkóznak feladatukkal, hogy hideg időben kiváló kényelmet biztosítsanak, és a lehető legjobban láthassák a képet.

Ajánlott: