Niki Kanchev Női Cipőket Ajándékozott

Videó: Niki Kanchev Női Cipőket Ajándékozott

Videó: Niki Kanchev Női Cipőket Ajándékozott
Videó: Sherlock Soon női cipők és szandálok - Valentina Cipőboltok és Webáruház 2024, Március
Niki Kanchev Női Cipőket Ajándékozott
Niki Kanchev Női Cipőket Ajándékozott
Anonim

Niki Kanchev tévés műsorvezető női cipőket és tornacipőket ajándékozott tárgyak online értékesítéséhez híres embereknek. Az összegyűlt összeget egy beteg fiú kezelésére fordítják, aki 13 évesen azt reméli, hogy végre sétálhat.

A Niki Kanchev által felajánlott cipők az aktuális színekkel rendelkeznek a szezonban, és magas sarkúak. A cipők fehér és világoskék színűek, és tökéletesen alkalmasak nyárra. 40-esek, és páronként 50 BGN-ért adják el őket.

Számos híresség csatlakozott Georgi Starchev - Gogo online bazárjához. Köztük Milen Tsvetkov, aki egy fekete pólót adományozott saját arcával.

Irina Florin énekesnő csatlakozott CD-jéhez, kollégája, Georgi Hristov pedig saját archívumából származó CD-t adományozott 30. évfordulójának koncertjével a zenei életben.

Irina Florin
Irina Florin

Az énekes és műsorvezető, Ivo Tanev is részt vett a fiú online bazárjában, teniszütőt adományozva. 60 léváért eladó. Az aukció egyik legdrágább tétele a fülbevaló, amelyet a népsztárok legfelsőbb sminkese, Boriszla Sokolov készített. A fülbevalók 150 léváért találják meg gazdájukat.

Egy hölgy táskáját Magi Zhelyazkova adományozta, Ustata rapper adta egyik kedvenc színpadi kalapját. Polly Genova énekesnő elvált egyik kedvenc sáljától, hogy csatlakozzon az online bazárhoz.

Aki szeretne segíteni a fiúnak, hogy végre megtehesse első lépéseit, küldhet SMS-t a 17 777-es telefonszámon a DMS GOGO szöveggel.

Ajánlott: