Hurrá! Farmerek, Amelyek Küzdenek A Narancsbőr Ellen

Videó: Hurrá! Farmerek, Amelyek Küzdenek A Narancsbőr Ellen

Videó: Hurrá! Farmerek, Amelyek Küzdenek A Narancsbőr Ellen
Videó: Megfelelő táplálkozással és bő folyadékbevitellel küzdhetsz a narancsbőr ellen! - tv2.hu/mokka 2024, Március
Hurrá! Farmerek, Amelyek Küzdenek A Narancsbőr Ellen
Hurrá! Farmerek, Amelyek Küzdenek A Narancsbőr Ellen
Anonim

Végül kiderült a válasz sok nő imádságára - farmer, amely küzd a narancsbőr ellen. Alexandra Herchkovich brazil tervező készítette őket.

Az innovatív nadrágok Emana fonalszövetből készülnek, és képesek átalakítani a testhőt infravörös sugarakká. Viszont stimulálják a mikrocirkulációt, amely a cellulit ellensége.

A farmert először Herckovich mutatta be egy divatbemutatón, Rio de Janeiróban, a 2014-es téli kollekciójának részeként. A tervező azt állítja, hogy 5 éves kutatás eredménye, és bizonyítottan hatással vannak rá.

Cellulit
Cellulit

A táplálkozási szakemberek meglehetősen szkeptikusak a "varázslatos" farmerekkel kapcsolatban. Úgy vélik, hogy egy anyag évek óta nem tudja legyőzni a felhalmozódott narancsbőrt, amelyet rossz étrend, rossz keringés és lassú anyagcsere okoz.

Az Egyesült Királyságban a narancsbőr a 30 év feletti nők több mint 90% -ában fordul elő. Világszinten a százalék ugyanaz. A küzdelem nehéz, a krémektől és masszázsoktól kezdve a műtétig.

A híres tervező továbbra is titokban tartja, hogy a termék mikor kerül piacra, valamint annak árát. Az igazság azonban az, hogy cellulit elleni harisnyanadrágja nem az első a világon. 2004-ben Miss Sixty bemutatott egy sor nadrágot, farmert és szoknyát, amelyek állítólag nagyon jó hatással voltak a narancshéjra.

Még az év elején az amerikai Wrangler márka olyan farmert adott ki, amelyek a gyártók szerint akár 60 százalékkal is csökkenthetik a zsírfelhalmozódást. Azt azonban csak találgatni tudjuk, mennyire hatékonyak.

Farmer narancsbőr ellen
Farmer narancsbőr ellen

A narancsbőr ellen nehéz, de nem lehetetlen. Az egyik legfontosabb dolog a hidratálás. A víz rendkívül fontos az egész test és a bőr számára. Nagy mennyiségű víz bevitele eltávolítja a felesleges sót a szervezetből és szabályozza a zsíranyagcserét a szervezetben, ezáltal megszünteti a narancsbőrt.

Folyadékban gazdag gyümölcsökkel és zöldségekkel, valamint antioxidánsokkal kombinálva rugalmasságot és friss megjelenést kölcsönözhet a bőrének. A másik probléma a testhiba elleni küzdelemben a testmozgás. Ezek nemcsak a tökéletes alak elérésére, hanem a test általános hangulatára is hatással vannak.

Ajánlott: