Melyik Szín Felel Meg A Legjobban?

Tartalomjegyzék:

Videó: Melyik Szín Felel Meg A Legjobban?

Videó: Melyik Szín Felel Meg A Legjobban?
Videó: Szerelmet vallottam a crushomnak?!?! 😱😱🤫🙈 2024, Március
Melyik Szín Felel Meg A Legjobban?
Melyik Szín Felel Meg A Legjobban?
Anonim

A színekkel való játék divat szempontjából igazi művészet, mert ügyes használatuk hihetetlen módon megváltoztathatja a nő megjelenését és átfogó látását. Ugyanakkor válogatás nélkül súlyos kárt okozhat színválasztás és a gyenge illesztés, figyelembe véve azt a típust, amelyhez a hölgy tartozik.

Alapvető ismeretekre van szükség a színekről és azok szerepéről a nő megjelenésében.

Lányok, olvassátok tovább, hogy megtudjátok melyik szín felel meg a legjobban!

Zöld szín

Úgy tűnik, hogy a zöld szín a szőke nők számára jön létre. Minden árnyalatát viselhetik. A kék hajú, sötét hajú hölgyek könnyedén fogadhatnak a tengerzöld színre, a zöld szeműek pedig lenyűgözőnek tűnnek a resedától.

A zöld szín a szőkéké
A zöld szín a szőkéké

Szürke színű

Ez a szín elnyerte az unalmas, sőt egérszínnek nevezett hírnevet. Viszont jól áll a nagyon sötét vagy nagyon világos hajú hölgyeknek. A divatszakértők azonban azt javasolják, hogy a sötét hajúak frissítsék, kombinálva a fehérrel, a szőkék pedig rózsaszínűvel.

barna szín

Szőke hölgyeknek a vöröses árnyalatú barna nagyon jól mutat. Sárgásbarna a tökéletes szín vörös hajúak, de nem kék és zöld szeműek.

Kihez megy a sárga
Kihez megy a sárga

Sárga

A sárga réz árnyalatokat sötét hajú hölgyek viselhetik. A szőkék sárga-zöld árnyalatok, vagy több mész színűek. A sötét szemű fekete haj a sárga minden fajtájához illik. Még egy sikító sárgára is mennek.

Piros és rózsaszín

A szőke és vörös hajúak bízhatnak a vörösben és a rózsaszínben, különösen az esti megjelenéshez. A rúzs színének mindig összhangban kell lennie velük, ha a színeket a ruhához választják.

Rózsaszín szín
Rózsaszín szín

fehér szín

Ezt univerzális szín megy bármilyen megjelenésű. A sötét hajú, sötét arcú hölgyek néznek ki benne a legjobban. Más típusú látás esetén csak friss bőrön mutat jól.

Sötétkék színű

Ezt szín erős és érdekes, de este elveszíti varázsát, és a hölgyet, a haj színétől és a bőr tónusától függetlenül, fáradtá teszi. Szőke és fehér hajú hölgyek viselhetik a legnagyobb sikerrel. Sötét hajú nőknél világos kiegészítőkkel kell frissíteni.

Kék
Kék

Fekete szín

Ez a másik univerzális minden nőnek megfelelő szín. A szőkék számára matt fekete, valamint szatén, selyem és taft fényes tónusok ajánlottak. A holló-fekete hajú barnáknak és hölgyeknek színes díszrel kell felfrissíteniük.

Ajánlott: