Gyors Teszt: Melyik Illat Illik Hozzám A Legjobban

Tartalomjegyzék:

Videó: Gyors Teszt: Melyik Illat Illik Hozzám A Legjobban

Videó: Gyors Teszt: Melyik Illat Illik Hozzám A Legjobban
Videó: Haj választék: melyik áll legjobban? | Stílus csevej Anettel 2024, Március
Gyors Teszt: Melyik Illat Illik Hozzám A Legjobban
Gyors Teszt: Melyik Illat Illik Hozzám A Legjobban
Anonim

Amikor megpróbálunk valakit felidézni, gyakran először eszünkbe jut egy illat, egy különleges szag. Még akkor is, ha az a személy, akire gondolunk, sokféle illatot használt, mindig van egy határozott, amely emlékeztet rá. Talán az, amelyik a legjobban megfelel neki.

A parfümök aromája nagyon sok, vásárolhat mindenféle illatot - könnyű és meleg napra alkalmas, és olyan, amelyet nehezebbnek neveznek, és kifejezetten esti alkalmakra jellemző. A választék a speciális parfümüzletekben elég nagy.

Parfümök típusai
Parfümök típusai

Vannak hölgyek, akik mindig ugyanazt a parfümöt szagolják, és mindig azon gondolkodik, hogy mit vegyen, mi áll a legjobban. Számos tényező képes sikeresen meghatározni, hogy milyen típusú illat illik hozzád a legjobban. Ha ugyanannyi betűje van, akkor több illat is megfelel Önnek.

1. Mit szeret viselni a mindennapokban?

A) sportruházat

B) nőiesebb a formáid hangsúlyozásához

C) praktikus ruházat - farmer, blúz és kényelmes cipő

D) elegáns ruhák sötét árnyalatokban

E) a ruhának világos színűnek kell lennie

2. Mikor érzed magad a legkényelmesebbnek?

A) miután elvégezte a napi sportedzését

B) minden nap, amikor mosolyogva ébredsz

C) amikor otthon vagy

D) amikor alkalmad van formálisabban öltözködni

E) amikor van egy különleges alkalom az ünneplésre

3. Mi a kedvenc színed a listából:

Egy narancs

B) sárga

C) zöld

D) rózsaszínű

E) fia

4. A felsorolt illatok közül melyik tetszik a legjobban?:

A) jázmin aroma

B) a szeder aromája

C) frissen vágott fű aromája

D) az egzotika aromája - virágok, fűszerek

E) friss aroma, a tenger illata

Válaszok:

Virág illata
Virág illata

- Ha túlsúlyban van az A válasz, akkor ez azt jelenti, hogy egy könnyű és nagyon friss aroma illik hozzád legjobban. Olyan illat, amely nem lesz tolakodó, de határozottan nem fogja mások észrevenni. Ezt a fajta illatot kedveli a szexi Jennifer Lopez is.

- Ha túlsúlyban van a B válasz, akkor a legmegfelelőbb aroma a gyümölcsös, sőt enyhén édes aroma. Az ilyen parfümök alkalmasak a hidegebb hónapokra, mert túl illatosak és nehézek a nyári szezonban. A gyümölcs parfümök olyan sztárok kedvencei is, mint Holly Berry.

Parfümök megválasztása
Parfümök megválasztása

- Abban az esetben, ha a B válaszok érvényesülnek, akkor a zöld illatú parfümök a legalkalmasabbak az Ön számára. Friss erdei és fás aromák, amelyek finoman és természetesen kiemelik természetességét és báját. Nem is beszélve kedvenc "barátnőnkről" Jennifer Anistonról.

- Az uralkodó D válaszok azt jelentik, hogy az illata emlékezetes, gazdag illatú. Erős parfümök keleti érintéssel, hogy hangsúlyozzák lényegét. Ezt a fajta illatot kedveli az énekes Beyonce is.

- További válaszok E szerint Ön inkább a nyári szellő, a tengeri és a citrusfélék illatát részesíti előnyben, ami egy meleg nyári napra emlékeztet. Világhírű sztárok, akik inkább ezt a típusú illatot kedvelik, Sarah Jessica Parker, aki leginkább a "Szex és a város" című sorozatban és filmekben játszott Carrie szerepéről, valamint a hírhedt Gwyneth Paltrow.

Ajánlott: