Egészséges Arcszín Néhány Napig

Videó: Egészséges Arcszín Néhány Napig

Videó: Egészséges Arcszín Néhány Napig
Videó: Abigél kedvenc játékai, játékajánló, ajándék ötletek egy 1,5 évesnek 2024, Március
Egészséges Arcszín Néhány Napig
Egészséges Arcszín Néhány Napig
Anonim

A nyár az az évszak, amikor pihenhetünk a tengerparton és élvezhetjük a meleg napsütést.

Ugyanakkor azonban nagyon sok kárt okozhatnak a bőrünkben. Hogy megvédjük magunkat tőlük, és gyorsan, tartósan és legfőképpen barnuljunk - egészséges, jó betartani néhány szabályt.

A napsütéses találkozó előkészületeit még az ünnep kezdete előtt meg kell kezdeni. A bőr előkészítése cser megszerzése hogy legalább két héttel az ünnep előtt megkezdődjön.

A szoláriumok és az önbarnítók a megoldások közé tartoznak, de a legegészségesebb a fokozatos napozás. Mindegyik lehetőséget kombinálni kell a fényvédő használatával.

A barnuláshoz elengedhetetlen a fényvédő krém. Helytelen használat esetén azonban haszontalanok. A legtöbb esetben az emberek a strandra érkezés és a letelepedés után alkalmazzák őket.

A tengerparton
A tengerparton

Az az igazság, hogy az erős nap néhány perc alatt kárt okozhat, és nagyon valószínű, hogy égni fog az esernyő nyújtása közben. Ezért a legjobb, ha a szállodai szobából való kilépés előtt vastag réteg fényvédőt alkalmaz. Amikor megérkezik a strandra, vigyen fel egy második réteget az optimális védelem érdekében.

A napozás elkerülhetetlenül kiszárítja a bőrt. A kompenzáció érdekében a legjobb olyan kozmetikumokat használni, amelyek hidratálják és táplálják. Minden krém, gél és szérum megfelelő. Az egyik trükk az, hogy adjunk hozzá egy ampulla E-vitamint a testápolóhoz.

A vágy cser megszerzése jó dolog, amennyiben biztonságos keretek között van. Ezek az órák 8:00 és 11:00, valamint 16:00 óra között vannak. A napsugárzás délben, amikor a nap leginkább káros, olyan barnulást eredményez, amely nemcsak rövid életű, de rendkívül káros is.

Ne feledje, hogy a felhők továbbítják az ultraibolya sugarakat. Ez azt jelenti, hogy még árnyékban is barnulást kaphat, és sokkal biztonságosabb a bőr számára.

Az egészséges barnulás bizonyos ételek fogyasztásával tovább tarthat. A béta-karotint és az A-vitamint tartalmazó termékek serkentik a melanin termelését.

Kellemes barna árnyalatot kölcsönöz a bőrnek. Megfelelő ételek a görögdinnye, az őszibarack, a sárgabarack, a sárgarépa, az olívaolaj és más sárga-zöld gyümölcs és zöldség.

Ajánlott: