Valentin Nap - Meglepetés, Gyönyörű Befejezéssel

Videó: Valentin Nap - Meglepetés, Gyönyörű Befejezéssel

Videó: Valentin Nap - Meglepetés, Gyönyörű Befejezéssel
Videó: Mindörökké Valentin nap HD Romantikus 2018 2024, Március
Valentin Nap - Meglepetés, Gyönyörű Befejezéssel
Valentin Nap - Meglepetés, Gyönyörű Befejezéssel
Anonim

A Valentin-nap az év egyik legkülönlegesebb ünnepe. Másokhoz hasonlóan azonban ez is igazán megterhelő és fárasztó lehet. Szórakoztató lehet nézni, ahogy kétségbeesett férfiak sétálnak a bevásárlóközpontokban parfümökkel a kezében, és minden járókelőtől megkérdezik, hogy a párjuknak tetszik-e az illat, de vannak korlátai. A jól megélhetéshez csak az ösztöneit kell követnie.

A hölgyek sok időt töltenek az ünnepi megjelenésükkel. Az igazság az, hogy Valentin-napon nem a ruha a lényeg, hanem az, hogy mi van alatta. Ahelyett, hogy pénzt adna valamire, amit csak egyszer fog viselni, jobb, ha szexi fehérneműbe fekteti, amely bármelyik férfit megőrjíti. A harisnyakötő elengedhetetlen, és a legjobb szín kétségtelenül piros. A férfiak viszont új szexi rövidnadrágok megszerzésével is fogadhatnak a szexuális vonzerőre. Még tovább léphet, ha fehérneműt választ a szexboltból.

A felejthetetlen ünnep nem tűri a korlátozásokat. Engedje meg magának a pillanatot, és tágítsa ki a megengedett határait. Ne kényszerítsd azonban a partneredet olyan dolgokra, amelyeket nem akar.

Használjon kéznél lévő anyagokat. Az ünnep ruhái gyorsan leesnek, de annak egyes elemei használatba léphetnek. Például nyakkendőt használhat partnerének megkötésére. Takarja be a szemét egy sállal - az egyik érzék megfosztása erősíti a többieket.

Fürdő gyertyákkal
Fürdő gyertyákkal

Vegye komolyan a helyet. A szezon meglehetősen alkalmatlan a kinti szexre, ezért választása korlátozott, a legjobb, ha az otthonra vagy a szállodai szobára fogad. A medencék és a jakuzzik nem jó lehetőségek - a fertőzések kockázata mindig fennáll, a meleg víz pedig forró szenvedélyekkel kombinálva szívdobogást és nem túl kellemes érzelmeket okozhat. Ha mégis valami rendhagyó dologra vágyik, a lift mindig izgalmas alternatíva.

Az ételek az ünnep fontos része. Finomítottnak, ugyanakkor könnyűnek is kell lennie, hogy ne akadályozza meg, hogy evés után a legjobbat adja. Sok pár úgy dönt, hogy felveszi az ágy menüjébe. A sovány krém ebben az esetben kötelező, hogy ne ragadjon meg. További szexi ételek az eper, és miért nem pezsgő ömlik a meztelen testre.

A Valentin-nap nem csak a szerelmesek számára készült. Még ha nincs is párja, ez nem akadályozza meg abban, hogy jól érezze magát az ünnepen. Az egyik éjszakai életet napjainkban normálisnak tekintik. Annak érdekében, hogy ne lepődjön meg kellemetlenül, 14. számára válasszon egy volt barátot, akivel jó kapcsolatot ápolt. Ennek számos előnye van - ismeritek egymást és tudjátok, hogyan kell élvezni egymást.

Ajánlott: