A Szerelmesek Szíve Szinkronban Dobog

Videó: A Szerelmesek Szíve Szinkronban Dobog

Videó: A Szerelmesek Szíve Szinkronban Dobog
Videó: Egy apró bökkenő - Teljes Film 2014 2024, Március
A Szerelmesek Szíve Szinkronban Dobog
A Szerelmesek Szíve Szinkronban Dobog
Anonim

Szív. Mire gondolsz először, amikor meghallod ezt a szót? Feltételezzük, hogy nem a szerv ver a mellkasodban, hanem a szeretet az első asszociáció.

Ez az egyik legcsodálatosabb érzés - és soha senki nem mondja el ennek ellenkezőjét, még a nagy csalódás vagy elkülönülés pillanatában sem. A szerelem gyakorlatilag játszik velünk - tudatunkkal és hormonjainkkal. Ezért vagyunk olyan boldogok, amikor szerelmesek vagyunk.

A szeretetnek számos előnye van - régóta mondják, hogy enyhíti a fájdalmat, pozitív hatással van idegrendszerünkre. Kiderült azonban, hogy két szerető szíve nemcsak érzelmileg, hanem fizikailag is összekapcsolódik - holland tudósok bebizonyították, hogy a szívük szinkronban ver.

Úgy vélik, hogy a szinkronizált impulzus az erős érdeklődés jele. A tesztet 140 fővel végezték, akik számára gyors találkozókat szerveztek speciális fülkékben. 2 perc állt rendelkezésükre a nézésre és 2 percre a beszélgetésre, ezalatt az idő alatt speciális érzékelők leolvasták létfontosságú jeleiket, és rögzítették szemüket és mozgásaikat.

Szerelmes
Szerelmes

Így a tudósok megállapították, hogy nem a testbeszéd, hanem az impulzus árulja el a vonzerőt. Dr. Marishka Kret elmagyarázza, hogy a tanulmány régóta ismert tényeken alapul.

Tudjuk, hogy vannak emberek, akik beilleszkednek, de nincs szikra közöttük. Meg akartuk tudni, hogy a szikrának van-e mennyiségi mutatója - tette hozzá.

A párok mindössze 16% -a és mindkét résztvevő kifejezi vágyát a második találkozóra. Kiderült, hogy a bőr pulzusa és vezetése ebben a 16 százalékban szinkronban volt. Az élettan jobb értékelést ad - teszi hozzá Dr. Elishka Prochazkova a holland csapatból. Azt is hangsúlyozza, hogy az a hit, hogy a testbeszéd ad választ, nem biztos, hogy igaz.

Hasonló tanulmányt készítettek 2017-ben kaliforniai tudósok. Aztán Emilio Ferrar felfedezi ezt a szerelmes párok szíve szinkronban dobogamikor egymás mellett vannak. És még sok más - a légzésük szinkronizált. Az eredmény biztosítása érdekében a tudósok később megismételték: a párok eltolásával. Akkor azonban még nem volt szinkronizálás.

Ajánlott: