1 Millió Kabátot Karl Lagerfeld Készített

Videó: 1 Millió Kabátot Karl Lagerfeld Készített

Videó: 1 Millió Kabátot Karl Lagerfeld Készített
Videó: Об аромате Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for her 2024, Március
1 Millió Kabátot Karl Lagerfeld Készített
1 Millió Kabátot Karl Lagerfeld Készített
Anonim

Az elbűvölő és fényűző ruhák Karl Lagerfeld különc tervező védjegyei, aki régóta a Fendi és a Chanel divatházak vezetője. A művész úgy döntött, hogy ismét meglepi a világot - legutóbbi divatbemutatóján a tervező bemutatta a legdrágább bőrkabátot.

A felsőruházat debütálása a Fendi divatbemutatóján volt - bemutatták a márka 2015-ös őszi kollekcióját. A szőrzet nyércprémből készült - ehhez 36 állat kellett. A kabát bőrét speciális technológiával dolgozzák fel, így a divatszakértők meghatározása szerint holdfény borítja. A luxusruházat ára 1 millió euró.

Ez a bőrruha valóban feldühítette a PETA állatvédelmi szervezet képviselőit, valamint a világ környezetvédelmi aktivistáit. Az állatvédők a formatervező új kabátját nem divatként, hanem inkább borzalomként határozzák meg.

A szervezet még gazdag csalónak is nevezi a művészt, akinek nincs érzéke az esztétikához vagy a természet iránti etikához. Más szervezetek aktivistái szerint a Fendi márka új ruházata teljesen abszurd. Ez azonban több gazdag családot sem akadályozott luxusruházat megrendelésében.

Lagerfeldet gyakran a divat világának egyik legfurcsább egyéniségeként jellemzik - ötleteivel sikerül magára vonzania a figyelmet. A szakmailag érdekes szeszélyek mellett a 81 éves tervezőnek a személyes életében is vannak érdekes szokásai. Állítólag a művész soha nem engedte meg, hogy forró italokat igyon, és hosszú, fehér ingben aludt. A férfi azt állítja, hogy éjjel hét órát kell aludnia.

Bundakabát
Bundakabát

Ezenkívül többször kijelentette, hogy vágyakozik feleségül venni macskáját, amihez különösen kötődik. A legtöbb divatrajongó hallott már Lagerfeld macskájáról - Shupetről.

A tervező kedvence előnyben részesíti az ételét - a doromboló macskának minden nap három vagy négy különböző macska finomságot kínáltak, és Shupet választotta, hogy mit egyenek. A macskáról kiderült, hogy rajong a vásárlásért - Lagerfeld elmondta, hogy a macska, mint minden fajtája, szeretett elrejtőzni a luxusmárkák piacán lévő táskákban.

Ajánlott: