A Leghíresebb Vegán Nők

Videó: A Leghíresebb Vegán Nők

Videó: A Leghíresebb Vegán Nők
Videó: 11 Celebrities BEFORE and AFTER Going VEGAN | LIVEKINDLY 2024, Március
A Leghíresebb Vegán Nők
A Leghíresebb Vegán Nők
Anonim

Az elmúlt években a vegán kultúra hatalmas népszerűségre tett szert, és sikerült meghódítania Hollywood hiú világát. A dolgok a vegetáriánussal megegyeztek, és amint belépett a showbiznisz világába, sok sztár megpróbálta magát vegetáriánussá tenni, csak mert úgy gondolta, hogy ez népszerűbbé teszi őket, és több rajongó szeretetét élvezi.

A vegánokat megkülönbözteti a vegetáriánusoktól, hogy nem esznek állati eredetű dolgokat, beleértve a tejtermékeket és a tojásokat. Sok táplálkozási szakember szerint ez nem a legegészségesebb életmód, de ez a véleményük. Itt vannak a hírességek, akik elkötelezték magukat ennek az életmódnak.

1. Natalie Portman

A gyönyörű színésznő állatok iránti szeretete csak egy kis része azoknak az okoknak, amelyek arra ösztönzik, hogy ezt a diétát válassza.

Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer

2009-ben teljesen megváltoztatta étrendjét, miután elolvasta Jonathan Safran Froer "Eszik az állatokról" című könyvét, és miután egyre több híresség barátja ösztönözte erre.

2. Michelle Pfeiffer

Ellentétben Natalie Portmannal, aki hat éve nem evett semmit egy állatból, a gyönyörű Michelle Pfeiffer csak néhány hónapig követett szigorú rendszert. Reméli, hogy így teste egészségesebb és ellenállóbb lesz.

Olivia Wilde
Olivia Wilde

3. Olivia Wilde

Vegán lett, mert barátai megemlítették neki, mennyire egészséges ez az életmód. A gyönyörű fiatal anya már annyira elkötelezett a veganizmus mellett, hogy még saját weboldalt is létrehozott, ahol részleteket oszt meg diétájáról és filozófiájáról.

4. Alicia Silverstone

A színésznő vegetáriánussal kezdi az egészséges életmód felé vezető utat. Az idő múlásával a hús hosszú távú nélkülözése teljes intoleranciává válik mindenféle állati termékkel szemben.

Ma szakácskönyvet adott ki, amelyben megosztja olvasóival ennek az életmódnak az előnyeit, valamint finom recepteket, amelyeket maga talált ki.

5. Ellen DeGeneres

Amerika kedvence és felesége, Porsche de Rossi évek óta vegánok. DeGeneres "etikus vegánnak" és "nagyszerű állatbarátnak" minősíti magát.

Ajánlott: