Új Divat - Sötétlila Ajkak

Videó: Új Divat - Sötétlila Ajkak

Videó: Új Divat - Sötétlila Ajkak
Videó: ШОШИЛИНЧ! ФОЖЕА УЗБДА КАТТА ЙУКОТИШ ОГИР ЖУДОЛИК ТАРКАТИНГ. 2024, Március
Új Divat - Sötétlila Ajkak
Új Divat - Sötétlila Ajkak
Anonim

A vastag és lédús ajkak a női arc legvonzóbb részei. A kozmetikai ipar koncentrációja ezekben okozza a piacon elérhető számos színt és árnyalatot, matt vagy fényes.

Minden sminkes azt állítja, hogy a lila, különösen az élénk árnyalatokban, rendkívül népszerű lesz, és biztosan tetszeni fog, ha hangsúlyozni szeretné arcának ezt a csábító részét. Abszolút minden tónus divatos, még a legsötétebb is, bár jó megtalálni azt a fajtát, amely a legjobban illik a bőre színéhez.

Nem számít, milyen árnyalatot választ, nem szabad megfeledkeznie arról, hogy a lila rúzs segítségével a szemeket diszkréten kell pótolni, hogy elérjék az arc harmonikus egyensúlyát.

A várakozásokkal ellentétben a fényes és áfonyás színű rúzs rendkívül multifunkcionális. A sötét bordó szép és telített színe lila árnyalattal kifinomultabbá teszi a sziluettet, a fényesség pedig telített, sűrű és bolyhos ajkak hatását kelti.

Természetesen a hibátlan ajakrúzs csak hibátlan ajkakra tehető. A használt arcradír egy kis részével, vagy egy kis kávézaccgal, amelybe néhány csepp mandulaolajat vagy olívaolajat csepegtetett, masszírozza ajkait finoman és finoman körülbelül egy percig. Ez eltávolítja az elhalt sejteket és javítja azok vérkeringését. És ettől lédúsabbak lesznek.

Lila rúzsok
Lila rúzsok

Ha a bőre világos vagy közepesen sötét (a bolgár nők nem kis részének van ilyen bőre), akkor a vörösbor és az áfonya a legjobban megfelel Önnek. Több matt nő barna tónusú - mahagóni, bordó vörös és minden lila árnyalatú szilva.

A rúzs felvitele, különösen ha sötétlila, nem gyors feladat, ezért azt tanácsoljuk, hogy egy speciális ecsettel cselekedjen. Így gondosan követheti az ajkak körvonalát, ami rendkívül fontos, ha a rúzs sötét és minden torzulás látható lesz.

Kezdje nagyon könnyű réteggel, és frissítse a színt a kívánt telítettségre. Az utolsó simítás teljesen az Ön ízlése - hagyhatja ajkait mattabbá a további drámákhoz, vagy adhat hozzá fényes fényt.

Ajánlott: