Ezekkel A Tippekkel Válassza Ki A Tökéletes Eljegyzési Gyűrűt

Videó: Ezekkel A Tippekkel Válassza Ki A Tökéletes Eljegyzési Gyűrűt

Videó: Ezekkel A Tippekkel Válassza Ki A Tökéletes Eljegyzési Gyűrűt
Videó: A tökéletes eljegyzési gyűrűt nálunk találja meg! 2024, Március
Ezekkel A Tippekkel Válassza Ki A Tökéletes Eljegyzési Gyűrűt
Ezekkel A Tippekkel Válassza Ki A Tökéletes Eljegyzési Gyűrűt
Anonim

A házasságra tett javaslat a kapcsolat egyik legfontosabb pillanata. Ez azonban minden ember számára nagyon időigényes feladattal jár - eljegyzési gyűrű kiválasztása. Van néhány aranyszabály, amelyet az embernek mindig be kell tartania a gyűrű kiválasztásakor.

Először is jó figyelni a partner stílusára. A legtöbb nő különösen előnyben részesít egy adott fémet, és a legjobb, ha erre fogadni szeretne, ha nem akar csalódást okozni neki.

A fém típusa mellett jó figyelni az általa viselt ékszerek stílusára. A legkiválóbbak azok az ékszerek, amelyeket minden nap visel, és amelyekkel a legjobban érzi magát.

A nézés mellett jó hallgatni. A legtöbb hölgy javasolja a férfiaknak, látszólag hanyagul azt sugallva, hogy milyen eljegyzési gyűrűt szeretnének. Ha nem, akkor haladjon le egy ékszerbolt mellett, és próbáljon kitalálni, mi vonzza a tekintetét.

Az eljegyzési gyűrű mindig kőből készül. Bár a gyémántokat a nők legjobb barátjának tartják, a partnered nem biztos, hogy ezt gondolná. A kő megválasztásának az ízének és az Ön számára szükséges eszközök kombinációjának kell lennie. A leendő házastársak egyre inkább támaszkodnak a zafírra és a rubinra.

gyémánt gyűrű
gyémánt gyűrű

Egy másik választás előtted a kő alakja. A klasszikus kerek forma hosszúkás, rombusz alakú vagy négyzet alakú. Vannak szokatlanabb formák is, például egy szív - a legmerészebb rajongóknak szólnak.

Egy másik fontos pont a gyűrű alakjának megválasztása. Ha egy nőnek hosszú ujjai vannak, ez könnyű - bármilyen gyűrű jól passzolna, beleértve a merész és érdekes formájúakat is. A rövid ujjú hölgyeknek nem ajánlott a széles gyűrű, mivel optikailag még jobban csökkentik méretüket.

A kissé hosszúkás kövek a legalkalmasabbak számukra. Ha a leendő menyasszony keze nagy, akkor kerülje a kicsi és finom gyűrűket, mert elvesznek és a kéz még nagyobbnak tűnik.

Vásárláskor jó a megfelelő méretet eltalálni, hogy a gyűrűt később ne kelljen átdolgozni vagy cserélni. Ehhez vagy vigye magával a gyűrűjét, vagy próbálja ki a kölyökkutyáján, mielőtt kimegy, hogy megtudja többé-kevésbé a méretét.

Ajánlott: