A Bika Csillagjegy Hírességei

Tartalomjegyzék:

Videó: A Bika Csillagjegy Hírességei

Videó: A Bika Csillagjegy Hírességei
Videó: A BIKA SZEMÉLYISÉG ♉ - Csillagjegyek 2. rész 2024, Március
A Bika Csillagjegy Hírességei
A Bika Csillagjegy Hírességei
Anonim

A konzervativizmus és a praktikum a Bika-emberek két fő tulajdonsága. Mint a Föld képviselői, a Bikák igazi hedonisták. Szeretik a földi örömöket és mindig a kényelemre törekszenek. A Bikák utálják, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan szándékozták, és makacsságuk miatt nehezen tudnak változtatni az életükön.

Ne gondold, hogy a Bikák unalmasak. Azok, akik e jel alatt születtek, csodálatos lények, ötvözik a lágy kedvet, a szeretetet és a pragmatizmust. A Bika földi eleme miatt szilárdan áll a lábán. A legfontosabb dolog Bika az udvar, a konyha és a hálószoba.

A Bika nagyon művészi és kreatív ember. Általában jól tudnak énekelni. Mindehhez hozzáteszi a Bika otthon iránti szeretetét, a barátokhoz és a családhoz való ragaszkodást, a bájos szemeket, és meg fogja érteni, hogy a Bikából nemcsak nagyszerű barátok, hanem csodálatos szerelmesek is kijönnek.

Kik a Bika csillagjegy hírességei?

Zenészek, előadók, a Taurus csillagjegy zeneszerzői

Johannes Brahms, Piotr Csajkovszkij, Szergej Prokofjev, Janet Jackson, Chris Brown, Adele, Bono, Dave Gahan, Enrique Iglesias, Zaz, Sandra, Enya, Lily Allen, Bjorn Ulveus, Cher, Trent Reason, Joyce, Grace, Ella Jane Fitzgerald, Robert Smith, Sid Vicious, James Brown, Iggy Pop, Stevie Wonder, Willie Nelson és mások.

Janet Jackson
Janet Jackson

A Bika csillagjegy szereplői

George Clooney, Uma Thurman, Renee Zellweger, Penelope Cruz, Al Pacino, Anthony Quinn, Robert Pattinson, Jessica Alba, Megan Fox, Jay Leno, Audrey Hepburn, Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Rocco Siffredi, Temple Amber, Amber, Rudolfo Valentino, Gary Cooper, Henry Fonda, Shirley McLain, Jerry Seinfeld, Dennis Lee Hopper, Jean Gabin, Tim Roth, Christina Hendrix, David, Jessica Phyllis, Tracy Lords, Craig Ferguson, Jet Lee-Christine, Ferrian Dwayne Johnson, Andy McDowell, Catherine Blanchett, Kirsten Dunst, James McAvoy, Catherine Hepburn, Barbra Streisand, Daniel Day-Lewis, George Carlin, Pierce Brosnan és mások.

A Taurus csillagjegy rendezői és gyártói

George Lucas, Sofia, Orson Welles, Robert Zemekis, Michael Moore, Lars von Trier és mások.

A Taurus állatöv sportolói

Andre Agassi, Iker Casillas, David Beckham, Kaka (focista) és mások. származnak is Bika.

Divattervezők a Taurus állatövből

Miuccia Prada, Jean-Paul Gauthier, Donatella Versace és mások.

A Taurus csillagjegy csúcsmodelljei

Carmen Electra, Leticia Casta, Gigi Hadid, Betty Page és mások.

Carmen Electra
Carmen Electra

A Bika csillagjegy vállalkozói

Mark Zuckerberg

A Taurus csillagjegy tudósai

Sigmund Freud, Robert Oppenheimer (az atombomba atyja), Richard Feynman (fizikus, kvantummechanikai szakember), Socrates (filozófus), Ferdinand Magellan (utazó és felfedező), Seren Kierkegaard (filozófus), Ludwig Wittgenstein (filozófus) (filozófus), logikus és matematikus), Immanuel Kant (filozófus), David Hume (közgazdász, filozófus és történész).

A Bika csillagjegy írói

William Shakespeare, Vladimir Nabokov, Charlotte Bronte, Honore de Balzac, Harper Lee, Romain Gary, Rabindranath Tagore és mások.

A Taurus csillagjegy művészei

Leonardo Da Vinci, Salvador Dali, Joan Miró és Ferra, Tamara de Lempica és mások.

Politikusok és uralkodók

Adolf Hitler, Vlagyimir Uljanov Lenin, Joseph Broz Tito, Maximilian Robespierre, Szaddam Huszein, Karl Marx, Tony Blair, Vlagyimir Zsirinovszkij, Donald Tusk, Jido Krishnamurti (India), Harry S. Truman, Delano Roosevelt, Niccolo di Bernard II. János Pál pápa Catherine de 'Medici, Maria de' Medici, Lucrezia Borgia, Anne Boleyn, II. Erzsébet, II. Miklós és mások.

A Taurus állatöv jeles bolgárai

Crisco egy Bika
Crisco egy Bika

- Borisz Hristov (operaénekes)

- Lily Ivanova (énekes)

- Silvia Katsarova (énekes)

- Crisco (énekes)

- Orlin Pavlov (énekes)

- Krassimor Radkov (színész)

- Vladimir Karamazov (színész)

- Alexandra Sarchadzhieva (színésznő és műsorvezető)

- Veneta Raykova (TV műsorvezető)

- Kubrat Pulev (sportoló)

- Maya Manolova (politikus)

Ezek voltak a csillagjegyek a Bika. Úgy gondoljuk, hogy közülük néhány a kedvenced.

Ajánlott: