A Csillagok Házassága

A Csillagok Házassága
A Csillagok Házassága
Anonim

A leggyakrabban házas sztárok közé tartozik a hollywoodi sztár, Melanie Griffith. Mielőtt feleségül vette Antonio Banderas-t, Melanie kétszer is megnősült.

Mindkét alkalommal - ugyanazon személy számára, Hollywood híres szex szimbóluma, Don Johnson. A válás után a két színész felfedezi, mennyire hiányolják egymást.

Billy Bob Thornton rendező és színész ötször ment férjhez. Legújabb felesége a hollywoodi sztár, Angelina Jolie. Mindketten mindenkit sokkolnak szerelmi játékukkal.

Elismerik, hogy vérük és éles tárgyak gyakran vannak játékaikban. 2003-ban azonban mindketten felfedezték, hogy semmi sem tudja újjáéleszteni házasságukat.

A csillagok házassága
A csillagok házassága

Angelina leveszi a válláról Billy Bob nevének tetoválását. Különválásuk legfőbb oka Billy Bob vonakodása megosztani felesége örömét az örökbefogadott gyermekek nevelésében.

Billy Bob elismeri, hogy ez az utolsó kísérlete a házasság területén, és nem szándékozik soha többé megnősülni.

Elizabeth Taylor színésznő kötötte a legtöbb házasságot Hollywoodban. A legendás hollywoodi díva nyolcszor házasodott össze, kétszer ugyanazzal a férfival.

Ez a színész, Richard Burton. Férje listáján két színész szerepel, egy milliomos, egy filmproducer és egy szenátor. Először huszonhárom évesen ment férjhez Conrad Hiltonhoz, a Paris Hilton nagyapjához.

Amikor megismerkedett Richard Burtonnal, Taylor feleségül vett egy másik színészt - Eddie Fishert, akitől egy botrány vált el. Burton és Taylor összeházasodnak, elválnak és újraházasodnak. Valentin-napon adta neki a világ legnagyobb gyöngyszemét, amelyet ma Pearl Taylor néven ismernek.

De utolsó házassága Larry Fortensky közönséges építtetővel kötött. Ketten egy drogkezelő klinikán ismerkedtek meg. Házasságuk öt évig tartott.

Ajánlott: