Storaro Utódot Indít

Videó: Storaro Utódot Indít

Videó: Storaro Utódot Indít
Videó: KRISKO x TONI STORARO - RETRO MASHUP 2024, Március
Storaro Utódot Indít
Storaro Utódot Indít
Anonim

A Chalga sztárja, Tony Storaro úgy döntött, hogy kollégája, Sophie Marinova példáját követi, és dicsőíti utódját. Sophie nemrég kezdett duetteket rögzíteni kisfiával, Lorenzóval, aki örökölte anyja hangját.

Tony Storaro már régóta kíváncsi arra, hogy mikor lenne a megfelelő idő, hogy idősebb fiát, Fikit bevonja a zeneiparba. Tony örököse már 18 éves volt, és ez volt az oka annak, hogy büszke apja elkészítette vele az első duettjét.

Lucy Ilarionov
Lucy Ilarionov

Storaro apa és fia duett dala "Mondd, mint egy ember" címet viseli, és máris van egy látványos videója. Miután sokáig gondolkodtak a számukra legmegfelelőbb darabon, kettő egy déli szomszédunk egyik híres zeneszerzőjének görög dalát választotta. Felvettek egy jó szövegírót, és a dal nagyon jó lett Fiki és barátai szerint.

A dal az apák és a fiúk kapcsolatának részleteit tárja fel, és ez Tony Storaro szerint sok szívét meg fogja érinteni. Fiki nem csupán a veleszületett tehetségére támaszkodik, hanem egy zeneiskolában tanul, és hangját az évek során híres tanárok csiszolták.

A fiatalember pop- és jazzéneklést tanul, de nem aggódik attól, hogy a showbiznisz világában először egy népdal mellett jelenik meg. Nagy büszkeség volt számára egy duett felvétele apjával, akit imádott. A dal videójának rendezője Lucy Ilarionov, aki sok néző szimpátiáját ébresztette a Dancing Stars című műsorban való részvételével.

Ajánlott: