Irina Tencheva Iván örökösének Adott életet

Videó: Irina Tencheva Iván örökösének Adott életet

Videó: Irina Tencheva Iván örökösének Adott életet
Videó: Вихра захвърли булченската си рокля 2024, Március
Irina Tencheva Iván örökösének Adott életet
Irina Tencheva Iván örökösének Adott életet
Anonim

Irina Tencheva, aki arra kérte a médiát, hogy hagyja békén egész terhessége alatt, örömmel örvendeztette meg szeretettjét - Ivan Hristov producer és televíziós műsorvezetőt.

Maga Irina úgy döntött, hogy megosztja a jó hírt barátaival és ismerőseivel a közösségi hálózaton, és még újszülött fiának nevét is elárulta. Sámuelnek hívják, ezért édesanyja újra szerelmesnek érzi magát, ahogy ő maga is elismerte.

Irina negyedik gyermekünknek nevezi az újszülöttet, annak ellenére, hogy korábbi kapcsolatából csak két gyermeke van. De a szőke, aki nagyon ragaszkodik a gyerekekhez, nem felejti el bevenni a kis Avát, aki Ivan és volt felesége, Vihra szerelmének gyümölcse.

A pletykák szerint Irina jól vigyáz Ava-ra, sőt megmutatja a főzésben és a háztartásban mutatkozó trükkjeit, melyeket anyja különösebben nem szeretett. A szőke azonban azon a véleményen van, hogy minden nőnek el kell fogadnia férje korábbi kapcsolatokból származó gyermekeit sajátjaként..

Tencseva
Tencseva

Ugyanígy gondolkodik Ivan, aki Irina gyerekeit gyermekének fogadja volt férjétől. Egyelőre nem tervezik, hogy ötödik gyermekkel töltik meg a számot, de egy-két év elteltével nem csoda, hogy ez megtörténik, mivel a szőke a baba kócolásának rabja.

Megosztja, hogy élete legjobb pillanatai azok voltak, amikor gyermekei megszülettek, és most újra tapasztalja a szülés boldogságát. Iván, aki a hetedik mennyországban van a férfi apa boldogságától, balra és jobbra rajzolja a baba egészségét.

Ajánlott: