Maria Sharapova étrendje

Tartalomjegyzék:

Videó: Maria Sharapova étrendje

Videó: Maria Sharapova étrendje
Videó: Мария Шарапова. Вечерний Ургант - 751 выпуск от 01.02.2017 2024, Március
Maria Sharapova étrendje
Maria Sharapova étrendje
Anonim

Az orosz teniszező, Maria Sharapova a Self magazinnak elárulta, milyen diétával tartja fenn a súlyát. Sharapova szerint az ideális alak kulcsa a szénhidrátok és a fehérjék egyensúlya.

Mária Šarapova alakját évek óta a sport egyik legjobbjának nyilvánítják. Rajongói meglepetésére azonban a teniszező nem mond le semmiről, amit szeret. Valamivel ezelőtt Sharapova be is mutatta saját Shugarpova csokoládé márkáját.

Maria szerint a tenisz miatt a szénhidrátbevitel szerves része az étlapjának. A karcsú alak titka azonban a szénhidrátok és a fehérjék egyensúlyában rejlik.

A teniszező szerint a sportolásra szükség van, de korántsem elég az egészséges testsúly fenntartásához.

Hal
Hal

"Az egészséges életmód nagy szószólója vagyok, és soha nem ösztönözném az embereket, hogy megállás nélkül fogyasszanak cukorkát, de úgy gondolom, hogy az ember mindent megehet, amit szeret, csak mértékkel" - mondta a teniszcsillag.

Maga étrendjét olyan üzemanyagként határozza meg, amely megtölti testét a szükséges energiával.

Minta menü:

Reggeli: Gyümölcs, egy szelet rozskenyér, kecskesajt és egy darab sonka;

Шарапова
Шарапова

Ebéd: Zöldségleves vagy más csirkét tartalmazó étel;

Vacsora: Kötelező hal - lazac vagy tengeri sügér főtt rizzsel vagy burgonyával.

Maria hozzáteszi, hogy amikor különféle teniszversenyekhez csatlakozik, nem eszik magas laktóztartalmú termékeket, mert azok a test gyulladásához vezetnek.

A teniszező osztja azt is, hogy egyáltalán nem hiú, és nem érdekli, hogy ez megfelel-e a szép intézkedések normáinak, de ezt az étrendet követi, hogy egészségesnek és energikusnak érezze magát.

A 27 éves teniszező, aki 2 éve kapcsolatban áll szülőcsillagával, Grigor Dimitrovval, a Forbes legjobban fizetett sportolók listájának élén áll. A teniszezők között a legszebb figurákkal is büszkélkedhet. Az étrendje ebben nagy szerepet játszik.

Ajánlott: